Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Inspiser for Tire Defekter i en Toyota Corolla

Et dekk inspeksjon er viktig når du kjøper en Toyota Corolla - en av de mest populære komprimerer i USA - eller tjeneste den du allerede eier. Fordi dekk defekter er en alvorlig sikkerhetsrisiko, utføre disse testene månedlig og ved begynnelsen av hvert utvidet stasjonen, ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Regelmessige dekkontroll beskytte både deg og andre drivere fra ulykker, skader og død. Du trenger
Tire måle
Lug mutter skiftenøkkel
Bil jack
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Lære om vanlige dekk defekter . Skadede innersekker, sprukne eller tørket kanter, bobler, lekkasjer og slitebane separasjon er alle alvorlige faresignaler. Hvis du ser noen av disse problemene når bilen shopping for en ny eller brukt Corolla, sørg forhandleren erstatter skadet dekk før du kjøper bilen.
2

Kontroller trykket for hvert dekk med et dekk måle. For de fleste Toyota Corolla-modellene, er den optimale trykket 30psi. På hvert rutinemessig inspeksjon, fylle dekket med luft om det er lavere enn dette beløpet, og hvis du hører en hvesende lyd eller samme dekk har lavt trykk konsekvent, kan det være en lekkasje. Se "Slik bruker du en Tire Pressure Gauge" under Relaterte eHows.
3

Undersøk hvert dekk separat for andre mangler ved å fjerne dekk for å få den beste utsikten. Løsne hver lug mutter og løft opp den delen av kjøretøyet med en bil jack. Til slutt, ta av nøtter og løsne dekket. Gjenta trinn 3-7 for de andre tre dekk, når du har fullført trinn 4-7 for det første dekket.
4

Inspiser dekkets slitebane og sideveggene. Hvis mønsteret er å trekke bort fra hoveddelen (atskilt) eller sideveggen har en bule, er dekk en førsteklasses kandidat for utblåsninger og velt, noe som fører til ulykker.
5

Se på kantene og indre liner. En tørr eller sprukket kanten indikerer hussopp, mens et skilt indre liner betyr at dekket er defekt.
6

Utfør "boble test" for dekk lekkasjer. Foruten en hvesende lyd og konsekvent trykket tap, kan du også sjekke for dem visuelt. Fyll dekket og spray såpevann på den. Hvis du ser bobler, det er en luftlekkasje.
7

Sett dekket tilbake på etter at du har inspisert det. Trekk til hjulmutrene med skiftenøkkel og senke bilen ved hjelp av jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76048.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear