Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan balansere lettmetallfelger Dekk

Tire vedlikehold på bilen din har en kritisk effekt på hvor lenge dekkene slites, kjørekomfort og sikkerhet. Siden dekkene kan bli en dyr investering, holde dem skikkelig rengjort og balansert kan sikre lengre levetid for slitebanen, bedre sporing og jevnere drift. Mens de tunge kjøretøyene i går bidro til å jevne ut og dempe vibrasjoner, er biler produsert i dag med mye lettere chassis, noe som gjør dem utsatt for de minste intoleranse når det kommer til vei vibrasjon og fjæringsvei. Lettmetallfelger, å være veldig lette etter sin konstruksjon, må balanseres med særlig oppmerksomhet. Et par alternativer eksisterer for å balansere lettmetallfelger den riktige måten. Du trenger
Tire jern
Floor jack
Jack står
Tenger
Dish-vask såpe
Bucket
Tire pensel
Rags
lakk tynnere
Pakning skraper
statisk balanse maskin
Hjulvekt (lim)
Chalk
Eiers reparere manuell
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett bilen Shifter i park eller nøytral, avhengig av din overføring type. Løsne felgen slepe nøtter med et dekk jern, men ikke ta hjulene av. Heve bilen med et gulv jack og sted to bukker under den fremre rammen. Hev bak på bilen med et gulv jack og sted to bukker under bakrammen. Fullfør fjerne alle mutrene med dekk jern, ta hjulene av bilen og plasserer hjulene på bakken.
2

Bruk tang til å fjerne alle eksisterende gamle hjulvekter på felgene. For stick-on vekter, bruker en pakning skrape å barbere dem av. Fyll en bøtte med vann og oppvask såpe. Bruk et dekk børste til å rengjøre innsiden og utsiden av hvert dekk og felg, fjerne all gjørme og skitt. For veien tjære, maling og sement, bruke lakk tynner og en pakning skrape for å fjerne buildup. Felgene må være plettfrie.
3

Sett en statisk boble balanse maskinen på et jevnt underlag. Se ned på boblen i vinduet måleren. Kvadrat boblen nøyaktig i midten av trådkorset ved å skru justerings knottene på de tre-fots stands. Plasser en rim over maskinen kjegle, utenfor vender oppover. Skyv spaken ned på maskinen for å "flyte" dekket. Legg merke til hvor boblen sitter. Hvis boblen sitter i ni posisjon, vil du plassere trinn på vekter på tre posisjon.
4

Ta 1/2-inch trinn på vekten fra den selvklebende stripen. Plasser en 1/2-inch vekt på motsatt side av boblen posisjon og merk boblen bevegelse. Sted som mange 1/2-inch vekter på felgen som nødvendig for å sentrere boblen i vinduet måleren. Marker omrisset av vektene på felgen med et stykke kritt. Frigjøre maskinen flyte spaken, slik at felgen sitter på maskinens ramme.
5

Fjern selvklebende bakside fra den riktige mengden av vekter du trenger. Trykk på vekter, klebrig side ned, på felgen leppe inne kritt merkene. Fjern hjulet fra balansen maskinen og utføre nøyaktige prosedyren på resten av hjulene. Hvis en felg krever mer enn 3 gram av vekt, place halvparten av vekten på innsiden av felgen rett overfor den fremre kanten vekt stilling.
6

forleng en rett krittmerke linje fra forsiden av felgen på innsiden av felgen, og slå felgen over på maskinen og sikre vektene (for å halvere vektene). Når du er ferdig å balansere alle dekkene, plasserer felgene tilbake på bilen og stram alle mutrene med dekk jern. Heve bilen med gulvet jack og fjerne alle bukker. Fullfør stramme alle hjulmuttere med en momentnøkkel, i henhold til reparasjon manuell spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76204.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear