Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan balansere nye dekk

Vibrasjoner følte mens du kjører over 50 km /h vanligvis skyldes ute av balanse dekk. Det er viktig at hjulene være så nær perfekt balansert som mulig, på grunn av de mange farer som kan følger av deres blir ubalansert. Dekk som ikke er riktig balansert tendens til å understreke ulike deler av biler som lagrene og sjokket system. Selv om mange mennesker velger å ha en profesjonell balanse sine hjul, kan det gjøres med et hjem kit og noen grunnleggende bil kunnskap. Du trenger
Chalk
hjul balanserer
Hjulvekt
Vis flere instruksjoner
en

demontere gamle hjulvekter. Dette vil spare tid og hodepine mens balansere hjulet.
2

senter dekk og hjul på hjul balanserer. Gjør dette ved å plassere akselen inn i navet på hjulet. Sørg for at den er så nær perfekt sentrert som mulig før du fester den på plass.
3

Gi hjulet en lett spinn. Den tyngre del av hjulet vil synke til den nedre side mot bakken, mens den lettere siden vil stige til toppen, mens i balansearmen. Bruk kritt for å markere den letteste området.
4

sakte begynne å legge hjulvekter litt under det området du har merket med kritt. Løs dette vektet området til tre posisjonering. La hjulet gå forsiktig. Hvis hjulet holder seg på plass, er det perfekt balansert. Men hvis den faller mot gulvet, fjerne noen vekt inntil balanse oppnås. Hvis den stiger opp igjen, legge til flere vekter.
5

Monter hjulet til bilen, noe som gjør at hver brikke er tett montert og sikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76091.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear