Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Repaint Porsche Wheels

Det er mange grunner til at du kanskje trenger å male dine Porsche hjul. En liten feilvurdering når parkering kan ha fått deg til å skrape fortauskant, eller en kjøretur nedover en grusvei kunne ha kastet opp rusk som arrete felgene. Men lyte kom om, kan du rette opp eventuelle stygge merker etter ommaling og gjenopprette Porsche hjulet tilbake til sitt showroom glimt. Du trenger:
kluter
Oppvaskmiddel
Paint tynnere
maskeringstape
240-sandpapir
Spot kitt
presenning
Metallic spraymaling
klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Tørk området rundt skrapemerker eller skrap med en klut dyppet i oppvaskmiddel. Denne prosessen vil fjerne silikon (som er dekket beskyttende middel). Tørk grundig
2

Dab maling tynnere på en ren, lofri klut og kraftig ren området rundt skaden;. Du trenger for å få noe voks eller polish, eller rester eller avfall, utenfor hjulet for å fullføre en god males jobb senere.
3

Sett maskeringstape på dekk i nærheten av området som krever maling. Sørg for at du brette maskeringstape under kanten av dekket, også. I utgangspunktet maskere noe område av dekket som er i nærheten av et område som du vil male.
4

Sand området med 240-sandpapir og tørke en liten mengde plass kitt på scratch eller ufullkommenhet. Sand nedover flekk kitt inntil den er jevnt og flatt med resten av hjulet. Gjenta denne prosessen til du er fornøyd med følelse og tekstur av reparasjon.
5

Dekk resten av bilen med en stor presenning eller klut, som maling prosessen kan være svært rotete og du gjør ikke vil at metallic lakk får på frontruten eller fender.
6

Spray din valgte maling fra rundt 4 inches bort fra hjulet. Du bare ønsker å gi hjulet et tynt lag, nok til å gi hjulet sin opprinnelige farge. Du vil oppnå glimt senere, ved hjelp av klarlakk. La malingen tørke over natten.
7

Rub klarlakk på det området som du har malt, vil dette gi Porsche hjulet sitt opprinnelige glans og glans.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76092.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear