Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Problemer med Hankook Tires

Hankook dekk, en av verdens største produsenter av dekk til personbiler, utstedt en sikkerhet tilbakekalling i 2010. Sjåfører opplever problemer med Hankook dekk bør konsultere National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) eller produsenten for å finne ut om deres dekk kan ha vært utsatt for denne tilbakekallingen å motta gratis erstatninger. Time Frame

17. desember 2010, informert Hankook Tire NHTSA at det ville bli tilbakekaller 17 729 dekk. På den tiden anslått Hankook det ville begynne å varsle alle registrerte dekk eiere i januar 2011.
Defekte Beskrivelse

Visse Hankook dekk av størrelse P265/70R17S RH03, som var selges som nye dekk for personbiler, kan inneholde en defekt som ytelsestesting viser kan føre til at dekkene til å oppleve mindre enn forventet sideveggen ytelse.
Risk

tidlig slitasje av sideveggene på disse Hankook dekk kan føre til en utblåsning. Et dekk blow-out kan føre til en farlig ulykke som kan føre til personskade og /eller skade på kjøretøyet.
Reparasjon

Hankook vil erstatte de tilbakekalte dekkene gratis omkostninger. Varsling startet i januar 2011 til dekk eiere på posten med Hankook. Førere som ikke registrerer sine dekk kanskje ikke har mottatt kunngjøring om tilbakekallelse. Bekymrede forbrukere bør kontrollere med NHTSA eller produsenten for å finne ut om dekkene kan bli påvirket av dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76214.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear