Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Spesifikasjoner på Blizzak dekk

Vinter kjøring kan være lumske . Selv om mange kjøretøy har blokkeringsfrie bremsesystemer og traction kontroll , disse funksjonene er ikke alltid nok til å holde deg trygg når du kjører i snø og is . Blizzak dekk - Bridgestone er vinter - vær dekk - kommer i en rekke størrelser for å støtte alt fra en kompakt bil til en SUV . Piggfrie Ice and Snow

piggfritt serien er for coupes , sedan, minivans og crossovers . To generelle dekk, WS60 og WS70 , er tilgjengelige, samt Piggfrie dekk rettet mot bestemte merker og modeller av biler . Avhengig av størrelse , bærer WS60/WS70 et gjennomsnitt på £ 1500 . , Blåses til maks 44 til 50 psi , og har en 11/32-inch- å 12/32-inch-deep slitebanen.
Fondsavkastning Vinter /vinterdekk

Dette ytelse serie Blizzak dekk er rettet mot mindre personbiler. Low-end dekk i denne kategorien, LM -18 , har en maks belastning på £ 783 . per dekk , 44 psi topp lufttrykk og mønsterdybde på 10/32 inches . Den toppfart dekk , LM -60 , er for sportsbiler og luksus sedan . Avhengig av størrelse , bærer dette dekket 1356 til £ 2271 . , Blåses opp til 50 psi og har en 11/32-inch mønsterdybde .
Multicell Technology

Bridgestone skaper sin Blizzak is og snø dekk ved hjelp av en patentert multicell teknologi, en gummiblanding som eksponerer nye porene som opprettholder håndtering som dekkene slites .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76174.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear