Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Saturn Ion

Hvis du oppdager at hjulmutrene ikke bor tett på en av piggene, må du skifte hjulet stud på Saturn Ion. Jobben er enkelt hvis du liker å ta fra hverandre og sette gåter sammen igjen. Du trenger
Replacement stud
Lug eller hjulmutternøkkel
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tunge klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
Muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud for hjulet. Når du bytter et hjul stud på Saturn Ion, sørg for at du får den samme størrelsen. Hvis du ikke er sikker på størrelsen, vent til du fjerner stud og ta den med deg til auto deler butikken.
2

Finn jack i bagasjerommet på bilen, som også er der du finner den reservehjul og jacking verktøy. Blokker dekkene av ion som er diagonal til hjulet som krever arbeid. Først fjerne dekk, så kalipperne og rotoren for å få tilgang til hub. Bakbremsene kan være enten tromme eller plate. Hvis de er trommelbremser, må du kanskje ta av navet og legg den i en skrustikke for å fjerne stud.
3

Ta kabelen for nødbremsen hvis du må erstatte tappen i et bakhjul. I nødbremsen er en kabel som er festet til bakhjulet.
4

Se etter en åpen plass på baksiden av navet og linje stud opp med hullet. Dette gjør det mulig å fjerne den gamle stud og erstatte det lettere.
5

Smack hjulet stud med en klubbe. Slo det hardt nok til å drive den ut av hullet. Sett det nye hjulet stud i den samme åpningen.
6

Sett flere hjulbolter på forsiden av stud. Du trenger å stramme disse ned slik at de trekker stud gjennom og det seter. Se på baksiden for å sikre at det er i flukt med baksiden av navet. En slagtrekker gjør jobben mye enklere.
7

Ta av ekstra bolter og starte prosessen med å erstatte de delene du tok av hjulet. Når du skifter ut stud på Saturn Ion, sørg for at testen leder av stud med en hjulmutter for å se om det er en riktig passform før du skrur. Det lønner seg å dobbeltsjekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76020.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear