Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Dodge Intrepid

Selv om en ødelagt hjulet stud ikke føler at det effekter kjøringen din, må du skifte hjulet stud på din Dodge Intrepid så snart som mulig. Den ødelagte stud svekker de andre med ekstra stress de mottar. Det tar litt mekanisk evne og riktig verktøy, men bare omtrent en time å endre det. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en nytt hjul stud samme størrelse som den på bilen. Hvis du er usikker på hvilken størrelse som betyr å fjerne det og ta det med til butikken med deg.
2

Sjekk i bagasjerommet for jack og jacking verktøy. Du må heve bilen når du skifter hjul stud på Dodge Intrepid. Pass på å blokkere dekk diagonal til kontakten.
3

Jekk opp Intrepid. Ta av dekket, etterfulgt av målepunktene og rotoren for å få tilgang til navet. Ryggen bremser er enten tromme eller plate. Fjern bøylen og rotor for skivebremser. I modell SRT8, trenger du en overføring jack å heve våren koblingen nok slik at du kan komme til lav tykkelse montering bolt. Hvis bakbremsene er trommelbremser, ta av trommelen.
4

Se baksiden av navet for en åpen plass som lar deg mer tilgang til å fjerne og erstatte stud. Linje stud opp med åpningen. Hvis du ikke kan finne en plass, må du fjerne navet og legg den i en skrustikke.
5

Whack stuck med klubbe å presse den gjennom åpningen. Når det er gjennom å skyve det nye hjulet stud på plass for å erstatte den. Skyv tappen inn fra baksiden.
6

Sett to hjulbolter på slutten av stud som kommer ut av åpningen mot deg. Sørg for at de skrå kantene møte deg. Stram disse ned, og som du gjør, legge merke til hvordan de trekker tappen gjennom hullet. Hold stramme til stud setene flatt mot navet i ryggen.
7

Fullfør jobben etter at du har byttet ut stud på Dodge Intrepid ved å sette alle delene tilbake på rattet i den rekkefølgen du tok dem av ved starten. Trekk til hjulmutterne ned og sørge for at de er fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76026.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear