Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

2009 Silverado Alignment Specs

Opprettholde riktig hjulet justering på en 2009 Chevrolet Silverado er avgjørende for å sikre at kjøretøyet styrer riktig når du kjører. Hvis de riktige opprettingsspesifikasjoner ikke blir vedlikeholdt, dekkene slites fortere ut da de skal og drivstofføkonomi er negativt påvirket. Det er anbefalt av de fleste dekk fagfolk at hjulet justering settes til fabrikkens spesifikasjoner hver 12.000 miles. Caster

2009 Chevrolet Silverado skal måle mellom 3,4 og 3,65 grader positiv caster på venstre side, og mellom 3,4 og 3,55 grader positiv caster på høyre side. Disse målingene kan være innenfor en grad over eller under og fortsatt være innenfor toleransene. For å visualisere caster, trekke en linje mellom øvre og nedre kuleledd midt i sentrum av hver. Hvis linjen er nøyaktig vinkelrett på et flatt underlag, har kjøretøyet 0 grader av hjulet. Hvis linjen vipper mot den bakre del av kjøretøyet på toppen, den har positiv trinse. Hvis det vipper mot fronten, har kjøretøyet negativ trinse. Ingeniører designe biler med noen positive caster å tillate rattet til rette ved avslutningen av en sving.
Camber

Den venstre og høyre side av 2009 Silverado camber skal måle negative 0,10 grader. Spesifikasjonene gir mulighet for en 0,6 graders avvik uansett, men målingene bør være så nært som mulig til negative 0,10 grader. Camber tar samme tenkt linje gjennom sentrum av den øvre og nedre kuleledd av kjøretøyet og tiltak dersom den vippes utover eller innover. Hvis snoren kan vippes utover på toppen av linjen, har kjøretøyet positiv spenn. Hvis linjen måler nøyaktig vinkelrett på den flate planet av veibanen da camber er 0 grader.
Toe

tå spesifikasjon for 2009 Silverado er positiv 0.10 grader sum tå. Det vil si at summen av begge hjul på tærne bør tilsvare 0,10 grader. Spesifikasjonene tillater for et avvik på 0,20 grader. Tå for hvert hjul bør være lik, eller så nær som mulig lik. Toe er vinkelen at hjulene slår innover mot hverandre. Mer spesifikt, hvis du tegnet en linje parallell med den flate veibanen gjennom den bredeste delen av hjulet, vil 0 grader av stry på hver side bety at linjen var parallell med den side av kjøretøyet. Dersom den foran linjen vippes innover mot kjøretøyet, har den positive tå, mens linjen er pekende utover ville være negativ tå. Hvert hjul kan ha sin egen tå måling fordi vinkler kan være annerledes.
Feil Alignment

Feil caster vinkler resultat i rattet ikke returnerer til midtposisjonen som raskt når du slipper rattet etter en sving. Uriktige camber vinkler kan forårsake dekkslitasje på innsiden eller utsiden kanten av dekket. Det kan også føre til en pull. Feil tå kan forårsake fjærkledde ujevn dekkslitasje over hele overflaten av dekket. Ujevnt innstillinger mellom de to sidene kan forårsake trekk og kan også føre til at kjøretøyet til å vandre på veien. Feil tå fører også til økt rullemotstand resulterer i dårlig drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76153.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear