Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endre et dekk på en Travel Trailer

Selv bytte dekk på en reise trailer er svært lik bytte dekk på en bil eller lastebil, kan selve størrelsen på tilhengeren gjør det vanskeligere. En tung reise trailer veier vanligvis mer enn en vanlig bil, som betyr mengden fysisk anstrengelse som kreves for å jekke opp bilen og ta slepe nøtter kan økes. Å ha verktøy spesielt designet for din reise trailer kan hjelpe, så kan vite det grunnleggende om å bytte dekk før du støter på et problem på veien. Du trenger
Flares
Jack eller tilhenger Aid
Hjulkiler
Air trykkmåler
Tire jern
Nytt dekk
Vis mer Instruksjoner

1.

Flytt bilen og tilhenger til et sikkert område. Fordi disse vognene kan være vesentlig større enn en standard bil eller lastebil, kan trygt skifte dekk krever mer plass. Hvis nærmeste skulderen er ikke stor nok, flytte til en parkeringsplass (hvis mulig). Alltid sørge for at du arbeider på et flatt underlag.
2

Finn din tilhengerens reservehjul (hvis traileren ikke allerede har en reserve, slå opp i sin eiers manual for dekk specs slik at du kan bestille en før du trenger det). Ta reservehjul og eventuelle andre verktøyene du trenger - for eksempel et dekk jern - og sette dem ved siden av flatt dekk. Bilindustrien nettstedet Edmunds.com anbefaler også å bruke en trykkluftmåler å teste lufttrykket i reservehjulet å sikre at det er riktig fylt.
3

Plasser hjulblokker bak alle hjul (unntatt den med flatt dekk) på både campingvogn og bilen. Dobbeltsjekk at kjøretøyet er i gir med i nødbremsen på.
4

Løsne mutrene på flatt dekk ved hjelp av et dekk jern (en L-formet verktøy som gir brukerne større innflytelse når du fjerner klebrig slepe nøtter), men ikke fjerne dem. Den flate dekk bør fortsatt være på bakken på dette punktet
5

Plasser jekken under bilen (les bruksanvisningen for den aktuelle sted å plassere jekken, da dette varierer etter kjøretøyet;. Plassere kontakten på feil sted kan skade trailer). Du kan velge å bruke en standard jack, eller et verktøy spesielt designet for en trailer som "Trailer Aid" (se Ressurser). Et verktøy som dette kan gjøre det lettere å heve en tung reise trailer. Rekk opp traileren til flatt dekk er helt utenfor bakken.
6

Pop hjulkapsel av flatt dekk. Legg det med bildesiden ned ved siden av deg.
7

Fjern lug nuts løsnet i trinn 4 helt. Sett til hjulmutrene inne i hjulkapsel. Dette gjør at hjulkapsel til å fungere som en "bolle" for å holde slepe nøtter, og holde dem fra å rulle bort.
8

Hold reservehjul på plass slik at den på linje med hjulet studs. Dette trinnet vil være lettere hvis du har to personer - en til å holde dekket og den andre til å lete etter riktig justering. Skyv dekk på hjulet studs.
9

Place slepe nøtter bort på det nye dekket, men ikke stram dem ennå.
10

Nedre bilen fra jack , men beholde hjulblokker på plass.
11

Trekk til hjulmutrene du erstattet i trinn 9. Å trekke til mutrene, bruk en "Five Star" mønster: skrue på den første mutteren (det kan være noen av de fem på hjulet hjulkapsel), skru på mutteren lengst unna først. Installere hjulmuttere i dette mønsteret er best for bilen, fordi det garanterer riktig justering av dekket og hindrer unødig slitasje.
12

Pop hjulkapsel tilbake på hjulet. Fjern hjulblokker. Du er ferdig!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76207.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear