Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan diagnostisere Uregelmessig dekkslitasje

Overvåke dekkenes dekkmønster er en viktig del av å holde bilen trygt . Lese slitasje mønstre på dekkene dine er mye enklere hvis du er kjent med de forskjellige typer slitasje. Å vite hva du skal se etter hjelper deg med å oppdage uregelmessige dekkmønster , som i sin tur får du bilen inn i en butikk og trygt tilbake på veien i så lite tid som mulig . Instruksjoner
en

Sjekk dekkene for kupert kopper eller kamskjell langs ytterkantene . Disse vanligvis vises når en av bilens hjuloppheng deler er slitt eller bøyd.
2

Kjør fingrene over dekkets overflate og se om de rygger har en skarp kant og en jevn kant . Dette kalles " mjuke " og indikerer en tå -in problem med bilen.
3

Se etter andre -rib slitasje. Hvis de andre ringene av dine radial dekk er merkbart mer slitt enn de andre, så dekkene kan være for stor for dine hjul.
4

Watch dekkene for ensidig slitasje. Når en av dekkets sider er lavere enn den andre , er din hjulinnstilling av og må fikses .
5

Hold dekk fylt til sine produsent - anbefalte lufttrykk . Feilaktig oppblåst dekk ofte utvikle slitasje mønstre som forårsaker farlige slitebanen erosjon og kan føre til utblåsninger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76016.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear