Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan kjøpe et reservehjul

Bilen bør komme utstyrt med sin egen reservehjul når du kjøper bil. Noen ganger må du kjøpe en ny reservedel hvis din forrige sprunget lekk , du liker ikke å ha mindre størrelse fritiden - en smultring - som backup dekk , eller du brukte reservehjul i full størrelse på en annen flatt dekk . Det flotte med å kjøpe en full - størrelse reservehjul er at du ikke trenger bytte den når den er installert . Instruksjoner
en

Les bilens brukerhåndboken for å se hvilken størrelse dekk å kjøpe. Selv om det er OK hvis du ønsker å kjøpe en smultring eller en space- saver dekk , har de en tendens til å bli dyrt . Det er best å kjøpe en full - størrelse reservehjul siden du kan bruke den som en vanlig dekk .
2

Undersøk bilens reservehjul lagringsområde. Noen biler som reservedeler sitte i bagasjerommet har en forhåndsbestemt mengde plass til reservehjulet . Dette er et fall hvis du ønsker å kjøpe en reservehjul i full størrelse siden den ikke kan passe i den tildelte plassen for en smultring -sized dekk .
3

Besøk et dekk butikk eller bilmekaniker å kjøpe dekk . Pass på når du tar den reservehjul hjemme at det er fullt oppblåst.
4

Installer reservehjul i bilen. Kontroller at du har den kontakten i bilen din også, siden du vet aldri når du trenger å endre et flatt dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76013.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear