Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan diagnostisere problemer i retningsbestemte dekk

retningsbestemte dekk er laget for å gi optimal ytelse mens du roterer i bare én retning, mens tradisjonelle symmetriske eller asymmetriske dekk er produsert for å utføre like bra når du roterer i begge retninger. På grunn av sin unike design, retningsbestemte dekk gir bedre bremseeffekt og tilby sportslig, mer aggressive utseende i forhold til tradisjonelle dekk. På grunn av bedre ytelse i regnet, er retningsbestemte dekk ofte brukt i høy ytelse situasjoner. I tilfelle problemer med retningsbestemte dekk, kan du utføre visse kontroller for å se om dekkene trenger utskifting. Instruksjoner
en

Undersøk dekkets slitebane slitasje mønster for tegn på ujevn slitasje eller lav slitebanen. Hvis slitebanen er rett og slett lav, vil erstatte retningsbestemte dekk med nye dekk i full mønsterdybde i stor grad forbedre ytelsen. Hvis mønsteret er slitt på en ujevn måte, har et kjøretøy justeringstestside utføres og inspisere alle suspensjon komponenter for å sikre at de er riktig fungerer.
2

Kontroller at retningsbestemte dekk er installert for å rotere i riktig retning. En visuell inspeksjon av dekket for å sikre at retningspilene vist på sideveggen av dekkene alltid er vendt mot fronten av kjøretøyet. Fordi retningsbestemte dekk kan bare fungere skikkelig når du roterer i den tiltenkte retning, installere dekkene å rotere på feil måte kan føre til en merkbar drop-off i dekkytelse.
3

Kontroller at dekk ikke har blitt installert på forskjellige sider av kjøretøyet etter rotasjon. På grunn av naturen av deres mønster, bør dekkene bare kan roteres fra forkant til bakkant, og omvendt på den samme side av kjøretøyet. Bytte retningsbestemte dekk fra den ene siden av bilen til en annen kan forstyrre deres unike slitasje mønster og kompromiss generelle ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76235.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear