Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan selge Dekk

Gode dekk hjelpe bilen kjøre slik den er designet og hjelpe deg å reise mellom destinasjonene trygt. Kjøpe nye dekk kan være en kostbar venture, med et komplett sett ofte kjører mer enn 500 dollar. Brukte dekk er et godt alternativ for dem som ikke har råd til å kjøpe nye, og salg av brukte dekk kan være en lønnsom venture. Du trenger
Tire gaugeBlank paperPenRulerCameraComputer tilgang
Vis flere Instruksjoner
Hvordan selge Dekk
en

Kontakt lokale dekk forhandlere og snakke med dem om brukte dekk . De fleste garasjer som installerer nye dekk belaste kundene å kvitte seg med gamle dekk og vil ofte gi dem bort eller selge dem svært billig. Mange forhandlere vil la deg ha dekkene så lenge du hale dem bort.
2

Inspiser noen dekk for hull eller tegn på slitasje. Hull kan være svært vanskelig å lappe og gjør dekkene vanskelig eller umulig å selge.
3

Mål mønsterdybde på dekkene. Du kan kjøpe en slitebane måleinstrument fra en auto deler butikken, eller du kan måle dem med en hjemmelaget sporvidde. Ta et ark og trykker den inn i de dypeste avkrokene av dekkets slitebane. Marker nivå, deretter måle dybden med en linjal. Noe mer enn ca 1/8 tommer regnes som trygt og brukbar.
4

Pris dekkene i henhold til mønsterdybde. Jo mer slitebanen, skal være høyere prisen. Hvis dekkene dine har omtrent halvparten av sin slitebanen venstre, pris dekket på 50% av kostnadene for en ny. Et dekk som normalt vil koste $ 120 nye enkelt kan selge for $ 60 med en halv slitebanen slitasje gjenstår.
5

Photograph dine dekk. Aktuelle bilder vil gi deg en fordel når du prøver å selge dem til folk som kanskje ikke er i stand til umiddelbart å se dem i person. Bilder også hjelpe deg katalogisere inventar og holde nøyaktig lagerregistrering.
6

Annonser dekkene for salg. Online nettsteder som American Classifieds, Ebay og Craigslist er enkle å bruke og tillate deg å nå en stor befolkning. Publisering av detaljerte beskrivelser, gjør bilder og priser for alle elementer din kommunikasjon med kunder glatt og enkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76051.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear