Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik reparerer en Wheel Scratch

Du trenger ikke være en bil fanatisk å bli opprørt når hjulet uunngåelig blir ripete. Hull i veien, fortauskanter og annet rusk kan ta din perfekt utseende felger og klø dem opp på et øyeblikk. Mange tror reparere hjulet riper er en lang og komplisert prosess, men med noen få verktøy og produkter, kan hjulene være tilbake til å se skinnende rent på et blunk. Reparere riper selv er mye billigere enn å ha dem tatt vare på av en bil profesjonell, også. Du trenger
Soap
Malingstynner
Lofri vaske tøy
maskeringstape
240 og 400 sandpapir (eller lignende)
Spot kitt
Stor ark
Scratch-filler og primer
Farget lakk eller hjulet maling
Klar lakk eller hjulet maling
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør hele hjulet med såpe og vann , og pass på å fjerne skitt eller hjulet fett. La hjulet for å tørke helt før du fortsetter. Bruk tynner og en lofri vaskeklut til ytterligere rense ripete området av hjulet, og husk å fullstendig fjerne noe på det skadede området.
2

Tape rundt ripete området med maskeringstape, og etterlater om en kvart tomme plass rundt bunnen av. Brette tape under felgen å unngå skade på dekk.
3

Bruk 240 grit eller en lignende klasse sandpapir for å begynne bufring scratch, og husk å bare sand nær bunnen for å unngå ytterligere skade på hjulet. Påfør sted kitt til scratch, helt dekker det. Tillat stedet kitt tørke fullstendig før du går videre, bør som tar rundt fem til ti minutter.
4

Sand ripete området igjen, denne gangen med 400 korning eller en lignende karakter av sandpapir. Sand scratch og kitt før det ser og føles glatt.
5

dekke hele området av bilen nær rattet med et ark eller stor klut. Å sørge for å dekke alt forsikrer at ingen maling vil få på bilen eller hvor som helst det ikke er nødvendig. Bruk scratch-filler og primer, og spray fra ca seks til åtte inches unna direkte på stedet med kitt. Pass opp for primer kjøre hvis du kommer for nær. La primeren tørke helt, og sand det igjen med enten 400 eller 600 sandpapir.
6

Påfør farget lakk eller maling til ripete og slipte området. Sørg for å unngå over-maleri området, som maling kan kjøre og et nytt strøk kan alltid bli brukt. La malingen tørke fullstendig før du går videre. Spray en klar frakk over hjulet ditt etter farget pels. La den tørke før du sprayer på nytt enda en gang, slik at det å fullt tørke igjen, over natten er vanligvis best. Fjern maskeringstape, skylle hjulet, og du er klar til å komme tilbake på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76119.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear