Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik installerer ventilen stammen Seals i en Toyota Tercel

The ventilspindelpakningen, oftere kalt en ventil stammen, er en tube-lignende stykke gummi som er montert inn din Toyota Tercel sin dekk felg. Ventilstammen er der luftslangene er satt til å fylle dekk med luft. Ventilstammen er sammensatt av tre grunnleggende deler: ventilstammen hetten, en gjenget metall ventilspindel kjerne og ventil-stammen i seg selv. Over tid kan ventilspindlene splitte eller bli skadet. Når ventilen stammen er delt eller skadet på annen måte, må den byttes ut. Du trenger
Valve stem kjerne remover
Tire skiftende maskin
Utility kniv
Needle-nese tang
Grease
Replacement ventilen stammen
Vis flere instruksjoner

en

Fjern dekket fra Tercel din og legg den på et dekk endre maskin med kanten vendt oppover.
2

Skru dekk endre maskinens festebolten ned på metall stang som stikker gjennom midten av felgen.
3

fjerne plast ventilen stammen cap og sett den til side.
4

Stikk enden av et dekk ventilspindel kjerne remover inn i ventilstammen og vri den mot urviseren. Dette vil fjerne ventilstammen kjerne. Når ventilen stammen kjernen er ute, la ytterligere luft fanget inne i dekket for å skynde seg ut.
5

Løft kontroll arm av dekk endre maskinen og sete det på sømmen av dekket og rim. Trykk ned med foten på dekk endre maskinens pedal. Dette vil engasjere maskinens hydraulikk og til slutt vil "bryte" dekkets beaded segl fra felgen.
6

La dekk å ligge flatt inne i felgen deretter bruke et verktøy kniv til å kutte bunnen avrundet ende av av ventilspindelen. Denne oppsvulmede ende sitter under innsiden av felgen. Hvis du har problemer med å klippe det hele av med verktøyet kniv, bruke et par nål-nese tang til å trekke gummi bunnen ut.
7

Plasser en liten skvett av fett på bunnen oppsvulmede slutten av utskifting ventilspindelpakning. Trykk den nye ventilstammen gjennom hullet i felgen. Skyv den fra baksiden ut til den passer inn i felgen hole sikkert.
8

Fest dekk endre maskinens luftslange til slutten av den nye ventilen stammen. Trekk opp på dekk og traff luftpumpe fotpedal. Fyll dekket med luft før du hører dekkets kanter pop og danner tetning. Fjern luftslangen. Kontroller at ventilen stammen kjernen i den nye ventilen stammen er stramt og sett ventilen stammen cap.
9

Fjern dekket fra dekk endre maskin og Monter det på Tercel din.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76183.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear