Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Dekk balansering Metoder

Balansering dine dekk og hjul bidrar til å opprettholde en jevn slitasje på dekket, slik at det å vare lenger. Ubalanserte dekk vil legge for mye slitasje på den ene delen av dekket, noe som kan føre til en del for å slites ut raskere. Dette kan føre til at dekkene må byttes raskere enn normalt. Det finnes flere metoder som brukes i balansering dekk og hjul. Statisk Balancing

Statisk hjulet balansering er også kalt "boble balansering." En statisk balansering maskin må kjøpes fra en bilverkstedet enten i din hjemby eller online. Denne maskinen kroker opp til hjulet, og angir balansen av hjulet ved hjelp av et vater-metoden. Du kan deretter justere balansen på hjulet ditt ved å endre nivået på akselen ved å sørge for vektene av hjulet forblir balansert. Boblen i nivået vil skifte fra side til side mens du justerer disse vektene. Når boblen er balansert i sentrum, er hjulet balansert og kan skrus tilbake på plass.
Dynamic Balance

Dynamisk balansering bruker en spin balancer som er hekta opp til en datamaskin. Denne type maskin er funnet på din lokale bilverkstedet. Denne metoden bør bare brukes av profesjonelle mekanikere som det tar en solid forståelse av biler. Maskinen er også for dyrt for de fleste vanlige bilentusiaster å vurdere. Hjulet vil bli festet til maskinen og størrelsen av hjulet settes inn i maskinen. Som hjulet spinner, leser datamaskinen balansering data på hjulet ditt. Den bruker disse dataene til å hjelpe beregne hvor mye vekt du må legge til hjulet for å balansere det. Det indikerer også hvor denne ekstra vekt bør legges. Denne vekten kan deretter justeres av mekanikerne.
Permanent Balancing

Permanent balansering er en metode for dekk balansering som legger ikke vekter, men i stedet legger væske og pulver til innsiden og utsiden av hjulet og dekket. Dette pulver vekt legges til dekket før det er oppblåst, ved hjelp av en injeksjon verktøy som kommer med pulveret. Permanent balansering kan ikke fullføre erstatte alle typer balansering, men det kan hjelpe dekkene bli balansert lenger. Ifølge Lead Free Wheels nettsted, er denne metoden for hjulet balansering særlig brukt på equipment. Hjulene på disse lastebilene kan vare over 100000 miles, noe som gjør vanlig balansere dyrt uten bruk av permanent balansering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76197.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear