Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Trailer Tire Blowout Årsaker

Når haling en last bak en lastebil eller rigg, kan en trailer dekk utblåsning forårsake skader på lasten og være like farlig på veien som et redskap dekk utblåsning. Mange faktorer spiller en rolle i hvordan en tilhengerens dekk vil fungere og hvordan et dekk utblåsning kan faktisk skje på veien: mangelfullt vedlikehold, veikanten farer og selv de ekstreme vær kan alle føre trailer dekk utblåsninger. Punktering eller Cracking

Et hull i slitebanen og veggen kan føre til press for å bygge opp rundt sprekken, og når det presset blir for stor for den gjenværende styrken på gummi, føre til et dekk utblåsning. Spiker, skruer, glass, tørr-råte cracking og selv faner fra ujevn slitasje kan føre til små åpninger i dekket eller dekket veggen og presentere en farlig trussel for eksplosjon eller utflating. Når punktering taper kampen med dekktrykk, kan dekkene pop eller makulere og forårsake farlige kjøreforhold. Sjekk trailer dekkene for punkteringer eller sprekker ved hver fylling eller resten stoppe for å unngå en farlig utblåsning.
Bilder Under-inflasjon

Under-oppblåsing en trailer dekk legger unødig stress på veggen av dekket og kan bidra til utblåsning forhold. Når et dekk er under-fylt og psi er lav, kan motorvei hastigheter og temperaturer føre til overdreven varme for å bygge opp i dekket og bøy forbindelse mellom dekket og veggen dens slitebanen. Hvis dette flexing fortsetter under høye hastigheter eller stigende utetemperatur, kan dekkene skille og føre til en utblåsning. Sjekker dekk psi på regelmessig basis kan unngå under og over-inflasjon problemer og begrense faren for en utblåsning. Den anbefalte psi for en trailer dekk er vanligvis trykt på veggen av dekket.

Temperatur Extremes

gummi som trailer dekk er produsert er ikke immun mot den krymper og hevelse at utendørs ekstreme temperaturer kan forårsake i utsatte materialer. Skiftende temperaturer kan føre til sprekkdannelser eller bøye i vegger og slitebane av dekk som kan bidra til punktering og cracking utblåsninger. Svingninger i temperaturen faktisk endre psi innsiden av et dekk, som fører til tilfeller av over-eller under-inflasjon som også kan bidra til utblåsninger i en trailer dekk. Overvåke temperaturer nøye når haling i ekstreme værforandringer og visuelt inspisere dekk i disse forholdene under hvile og bensinstasjoner stopper.
Overbelastning

Tilhengere er begrenset av deres kapasitet karakter som til hvor mye de kan trygt og effektivt hale. Tilhengerdekk er underlagt de samme begrensninger og er vanligvis vurdert på samme nivå eller høyere bæreevne enn tilhengeren de er festet til. Imidlertid kan overbelaste en trailer, mens potensielt skadelig for bilen din, trailer og last, også legge utilbørlig stress på dekkene, forårsaker presset i å stige, til veggene flex utover og press for å bygge rundt noen små punkteringer eller lekkasjer på dekk. Overbelastning en trailer forsterker risikoen for utblåsning fra en hvilken som helst annen utblåsning årsak og kan tvinge dekk å gni eller rist inn i traileren selv. Unngå fare for overbelastet trailer dekk med tett oppfølging av størrelsen på lasten din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76086.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear