Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hva er Floater Felger?

Har du noen gang sett en bil som ser ut til å flyte over bakken? I virkeligheten er bilen ikke flytende. Bildekk er fortsatt godt plantet på bakken. Hva gjør det vises ellers er en visuell illusjon skapt av floater felger. Dette er skreddersydde felger vedlegg som ikke roterer med hjulet. Floater felger er vektet og utformet for å fungere sammen med felger med større diameter som bruker tynnere dekk. Beskrivelse

En nyere utforming hentet fra den opprinnelige spinner rim favorisert under høyden av hip-hop-kulturen i USA, felger floater bruk kulelager som spinner felger, men felgene er vektet for å stoppe dem fra å rotere med hjulet. To visuelle illusjoner er skapt av floater felger. One, felgene vises i ro mens bilen beveger seg og to, synes bilen til å flyte over bakken.
Design

Den nye floater rim, kalt "Dub Floater "ble oppfunnet av Scott Baker, som følge av designkonseptet til spinner felger. Rolls Royce bruker floater felger på sine biler for å få Rolls Royce logoen for å alltid være i riktig posisjon når bilen er i bevegelse eller står parkert. Konseptet har blitt brukt til filmer, også. Floater felger ble også brukt på Batmobilen i "Batman"-filmen franchise.
Installasjon

Floater felger bør passe perfekt over bilen hjul. Dersom sitter for stramt, kan floater rim bli skadet, hvis de for løst, vil de falle av mens du kjører. Den floater rim har en metallring med et innrykk og en ventil stammen stempel. Ventilstammen på rattet skal passe inn i denne stempel. Skyv floater rim over rattet for å engasjere floater rim faner og fest dem på plass. Slepebåt felgene for å sikre at disse ikke vil komme av når bilen er i bevegelse.
Cost

Bil tilpasning koster mye penger. En floater rim kan koste mer enn et komplett sett med dekk for en bil. Med en rabatt butikk på nettet, felger navn merkevare floater starter på $ 1025 per hjul for en 20-by-8-1/2 tommers felg. En enkelt 24-by-9 floater rim koster $ 1550. En 28-av-10 tommers felg for en SUV koster $ 2350. Alle prisene er per mars 2011.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76231.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear