Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hankook RC01 Spesifikasjoner

Hankook er et dekk produksjonsbedrift som ble grunnlagt i 1941 i Korea. På den tiden var det den eneste dekkprodusent i Korea. I 1981 etablerte Hankook sitt første datterselskap i USA, Hankook Tire America Corporation, og i 1992 har selskapet bygget Akron Technical Center i Centerin, Ohio, Hankook sin første oversjøiske R & D sentrum. Den RC01 eller "Winter 1 * Pike" dekk er en vinter piggdekk. Stud og Profil Spesifikasjoner

Hankook har utviklet RC01 dekk med en ny stud teknologi. I stedet for tre rader med pigger - den typiske antall pigger funnet i vinterdekk - Hankook har lagt seks rader. Disse ekstra rader legge trekkraft støtte og redusere mengden av støy som avgis av dekket. Dekket har blitt designet med en firkantet profil og stivhet Kontroll Contour Theory (SCCT), som gir mer kontroll til sjåføren av kjøretøyet som bruker disse dekkene på vinterføre.
Shape, Bane og belte Spesifikasjoner

formen på RC01 dekkets fotavtrykk har et bredt kontaktflate med bakken slik at du har mer trekkraft på glatt føre. Slitebanen har en "V" form som har reist blokker og en spesiell gummi lag for å sette stud pin. Beltene er laget med høyfast stål, som forbedrer styring responstid og slitebanen liv.

Size Spesifikasjoner

Hankook er RC01 dekk er tilgjengelig i over 20 forskjellige størrelser. Hver har en last mellom 82 og 105 og en felgbredde måling på mellom 4,5 og 9 inches. Felgen diameter av dekkene måle enten 5, 6, 7 eller 8 inches, og hver har en diagonal riflet bånd (DSB) sidevegg. De har maksimal luft kapasitet på 44 eller 55 psi, og de kan håndtere maksimalt lastekapasitet på mellom £ 1,047. og £ 2,028.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76199.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear