Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Mitsubishi Galant

Hvis hjulmutterne for hardt eller strippet når du bytter et dekk, har du sannsynligvis ikke skjønner problemet det skaper på hjulet stud før senere. Når du oppdager et problem og må erstatte hjulet stud i Mitsubishi Galant, er det en god idé å sjekke dem alle samtidig. Det tar litt kunnskap, tid og de riktige verktøyene for å gjøre jobben. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud og mutter. Inspisere de andre på samme hjulet for tegn på slitasje hvis du ikke vet når stud først fikk skader. Få mer om nødvendig, slik at du ikke trenger å rive hjulet fra hverandre igjen. Hvis du ikke vet størrelsen, ta stud til butikken med deg når du fjerner den.
2

Look i bagasjerommet for jack. Du trenger å få blokkene før du jekke opp Galant. Blokkere hjulet diagonal til jack plassering. Jack kanten opp nok til å fjerne dekket.
3

Ta av dekket, deretter kalipperne og rotoren for å få tilgang til hub i front. Hvis bakbremsene er trommel, ta av trommelen. Hvis de er plate, bruker den samme prosessen som du ville gjort i fronten.
4

Line stud opp med en åpning på baksiden slik at det er plass til både fjerne og erstatte det. Du må kanskje fjerne navet og sette det inn i skrustikke for dette trinnet hvis du ikke har noen klaring.
5

Hit slutten av stud med en hammer for å kjøre det gjennom navet og ut tilbake. Du kan sette inn den nye stud i så langt du kan for hånd.
6

Thread to hjulbolter på stud. Som du skru ned boltene, trekker den stud gjennom hullet. Se i ryggen og når du ser stud setet mot baksiden av navet, stopp.
7

Sett alle delene tilbake på bilen hjulet i den rekkefølgen du fjernet dem. Stram erstattet stud i din Galant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76033.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear