Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tire Load Range Forklart

Alle dekk har en bestemt belastning utvalg kombinert med en ply rating på sine sideveggene. Belastningsområdet angir lasten eller vekten kan bære et dekk på et bestemt trykk, angitt i pounds per square inch. Personbildekk har kalt belastning områder eller forkortelser. Lette lastebiler viser belastning varierer i stigende alfabetisk rekkefølge, med høyere alfabetiske bokstaver betegner tyngre konstruerte dekk og høyere trykk. Belastning varierer gjelder for ulike kjøretøy dekk, men for generelle formål, personbiler bruke dekk som klassifiseres under tre belastning standarder. Lett belastning passasjer dekk

"P" på sideveggen står for passasjer dekk, og de følgende tallene er metriske betegnelser. Lett belastning dekkene har stemplet ordene "Lett belastning", eller ha en "LL" forkortelse på sideveggen. Høyeste tillatte trykk for disse dekkene er 35 psi, og de må ha et sideforhold og bank på 45 grader eller yngre for å kvalifisere for denne betegnelsen. Et eksempel kan være en P285/35R-19 LL. Lett belastning dekk har en svakere rating enn standard belastning passasjer dekk og brukes vanligvis på de mindre kompakte biler.
Standard Load passasjer dekk

Standard last P-metriske dekk ha et fravær av en hvilken som helst indikator navn på sideveggen eller er merket med bokstavene SL. De har en maks 35 psi rating. De brukes på små eller mellomstore personbiler, og er sterkere enn lett belastning dekk. P235/75R-15 SL er et eksempel på en standard belastning dekk.
Extra Load passasjer dekk

P-metriske dekk vurdert for ekstra belastning er definert med ordene "Extra Load" stemplet i sideveggen, eller har en XL skrift betegnelse. De har en maksimal 41 psi reisende, og er sterkere enn standard belastning dekk. P235/75R-15 XL er et eksempel.
Euro-Metric Passenger Standard Load

Euro-Metric Passenger Standard Load dekk vil ikke ha noen identifikator på sin sidevegg, eller inneholde bokstaver SL. De har en maksimal 36 psi rating og blir vanligvis brukt på mellomstore biler.
Euro-Metric Passenger Extra Load

Euro-Metric passasjer ekstra belastning eller forsterkede dekk identifiseres ved hjelp av en RF eller XL sidevegg stempel, som i 305/50R20 RF eller 305/50R20 XL. De har en maksimal 42 psi rating, og er av tyngre konstruksjon enn Euro-metrisk standard belastning dekk.
Lett lastebil dekk

LT-Numerisk, LT-Flotasjon LT-metriske lett lastebil dekk har en branded last utpeking av E eller LRE, eller en sidevegg ply rating, som for eksempel 10-ply karakter. Belastningsområdet bokstav vises i alfabetisk rekkefølge, fra B til F, og det vil følge felgstørrelse diameter tall. Bokstaven B representerer svakere bærende dekk og F representerer den tyngste bærende dekk.
Lett lastebil Tire Load Rating Scale

LT-Numerisk, LT -Stiftelse og LT-Metric lett lastebil dekk begynne med en B 4 ply rating og bære maksimalt 35 psi rating. C dekk har en 6 ply rating og bærer en 50 psi rating. D dekk har en 8 ply rating med en 65 psi rating. E dekk har en 10 ply rating og en 80 psi rating, mens F dekk har en 12 ply rating og 95 psi maksimal rating.
Special Trailer Tjenesten Dekk

Spesielle trailer tjeneste dekkene kommer i flere belastning varierer. De begynner med prefikset ST før dekkdimensjon. De har bokstavers forkortelser som representerer belastningsområdet i alfabetisk bokstavene B til E på sideveggen som følger felgstørrelse diameter nummer. De har kanskje bare en enkelt bokstav betegnelse eller har en LR, eller ord Load Range, og deretter en bokstav, for eksempel B, C eller E. Et eksempel kan være ST205/75R15 LRD.

ST-Metric Trailer service Tire Load Rating Scale

ST-Metric Trailer Tjenesten dekk belastning skala begynner med en B 4 ply rating, med 35 psi. C 6 ply dekk har en maksimal 50 psi, mens D 8 ply dekk har en 65 psi vurdering etterfulgt av E, tyngste versjonen, 10-ply, med en 80 psi rating.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76254.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear