Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Nissan Pathfinder

En nedstrippet, cross-gjenger eller skåret hjulet stud kan virke ufarlig i begynnelsen - før du skjønner at når man går, det påvirker integriteten til de andre. Hvis de alle bryte ut, kan du miste dekket mens du kjører, slik at du må skifte hjulet stud på deg Nissan Pathfinder umiddelbart. Du trenger noen mekanisk evne, de riktige verktøyene, tid og litt rå styrke. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en nytt hjul stud. Du må få den eksakte størrelsen. Hvis du er usikker på størrelsen på stud, vent til du fjerner den og deretter ta det med til auto deler butikken med deg.
2

Fjern jekken og jacking verktøy fra lagringsområdet i baksiden. Du må jekke opp SUV når du skifter hjul stud på din Nissan Pathfinder. Sørg for at du blokkerer dekk som er diagonalt til plasseringen av kontakten.
3

Jekk opp SUV. Ta av hjulet. I front, må du fjerne rotoren og kalippere. Gjør det samme for ryggen, hvis du har skivebremser der. Fjern nødbremsen kabelklipsen om nødvendig. Hvis du har trommelbremser bak i bilen, ta av trommelen og hoppe til trinn fem.
4

Lag et hakk i støvet skjold eller se om det allerede eksisterer. Du trenger et sted bred nok til å drive stud bakover, fjerne og erstatte det. Linje opp stud med hakk.
5

Hit stud med en klubbe. Trekk stud ut på baksiden og sette inn det nye stud i området.
6

Sett på to hjulbolter å stramme stud ned. Bruk en momentnøkkel hvis du har en. Som du strammer boltene, legg merke til at stud trekker gjennom. Tilbake for å sørge for at det seter helt inntil navet.
7

Monter alle delene du fjernet for å erstatte stud på din Nissan Pathfinder. Stram ned hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76040.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear