Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Chevy Impala

Når du merker at hjulmutterne på dekkene dine ikke bor tett, men er løs hver gang du sjekke dem, trenger du en ny stud og mutter. Du kan sette på hjulet stud i din Chevy Impala hvis du har det rette utstyret, litt kunnskap om din bil og sterke hender. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Du trenger samme størrelse stud når du skifter hjul stud på Chevy Impala. Det er et alternativ, kortere stud gjort av GM som du kan bruke til å lage innsetting enklere.
2

Sjekk i bagasjerommet under reservehjul for jack og jacking verktøy. Du må sørge for at du blokkere dekkene når du jekke opp bilen.
3

Hev Impala på jack og deretter ta av hjulet. Ta av bøylen, men la bremsen linjen på den. Bruk en ledning for å holde det og ikke la det henge ved brems linje. Fjern rotoren. Bakbremsene er enten plate eller trommelen. Hvis du har trommelbremser, fjerne trommelen.
4

Feel bak hub for å se om det er et sted hvor det er tilstrekkelig plass til å fjerne stud og linje stud opp med plassen. Hvis det er ikke plass, må du enten fjerne navet og bruke en skrustikke for å fjerne stud, eller sage av stud og erstatte den med en kortere ledning. Smack
5

stud med en hammer å drive den ut på baksiden. Hvis du saget den av, må du kanskje sette en stang på stud og smellkyss stangen. Trekk stud ut på baksiden og presse i en ny.
6

Bruk hjulbolter å stramme ned stud. Sett dem på stud med vinkelen utover. Som du skru disse ned, trekker de tappen gjennom hullet. Se baksiden og stoppe når du ser hodet flatt mot navet. Bruk en muttertrekker hvis du har en å gjøre jobben enklere
7

Fjern boltene som du legger på når du byttet ut hjulet stud på Impala. Sett forsamlingen tilbake på i motsatt rekkefølge og skru ned til hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76029.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear