Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan måle Hjul for en Auto

En måte å tilpasse bilen din er å endre hjul og dekk fra lager felger og dekk som kom fra fabrikken. For å få bytte, må du kjenne dine hjul 'målinger. Ved måling av hjulene, vil du se etter fem ting: diameter på hjulet ditt, bredden på hjulet ditt, bolten mønster eller størrelse, tilbaketasten og offset. Når du har dine målinger, kan du gå til din lokale auto deler forhandleren for å individualisere utseendet på bilens hjul. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulet fra bilen for den største letthet å måle. Mål diameteren på hjulet ditt ved å plassere slutten av målebånd på den ytterste kanten av hjulet ditt og kjører det til midten av hjulet. Dobbel måling for å få diameter.
2

Mål tvers over toppen av hjulet fra innsiden ytterkanten til utenfor ytterkanten. Denne målingen er bredden av hjulet.
3

Bestem hjulet bolt mønster ved først å telle antall skruehull. Dette er hvor mange bolter du trenger for å sikre din hjulet. Bruk bolt sirkel måler for å måle størrelsen av bolthullet mønster. Du kan også finne målingen for en fem bolt hjul ved å starte å måle på kanten av en bolt hull, hoppe til neste bolt hull og fullføre måling i midten av neste hull. For fire og seks bolt hjul, begynner målingen ved sentrum av en bolt hull, hoppe over et hull og måle til sentrum av det neste hull.
4.

Figur målingen av Tilbake å bestemme klaring av hjulet i brønnen, og hvor mye hjulet stikker ut av brønnen. Hvis backspace målingen er av, kan dekkene dine gni mot det indre av karosseriet på toppen av hjulet godt, avhengig av modell av bilen. For å finne denne målingen, legge hjulet med forsiden ned på bakken. Legg en linjal diagonalt fra inboard flens, eller leppe, av hjulet til navet festeflaten. Mål langs linjal for å avgjøre tilbaketasten.
5

Figur ditt oppveid ved å bestemme hvor hjulet ansiktet er i forhold til leppene av hjulet ditt. Din offset enten er negativ, noe som betyr at ansiktet er bak midten av hjulet, og har en "dyp tallerken" utseende, positiv, hvilket betyr at ansiktet er forenfor midten av hjulet, eller null offset, hvilket innebærer at ansiktet er sentrert i felgen. Beregn din oppveid ved å trekke hjulsenterlinjen (utenbords flens til innenbords flens måling) fra hjulet tilbaketasten. Hvis slett bakover er større enn hjulet senterlinje forskyvningen er positiv. Hvis bakoverknappen er mindre enn hjulet senterlinjen forskyvningen er negativ. En null forskjell betyr null offset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76165.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear