Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan å sammenligne priser for Vinterdekk

Dekk er utviklet for sesongmessige bruk. Noen dekk er all-sesongen, og du kan bruke dem året rundt. Vinterdekk er spesielt utviklet for å gjøre det bra på snødekte flater. Vinterdekk har forskjellige dekkmønster fra de av helårsdekk. Fordi kald øker stivheten av gummi, er gummi som brukes til å lage snø dekk spesielt formulert for å være fjærende i kaldt vær. Snø dekk gummi, men er utsatt for slitasje raskere enn vanlig dekk gummi, så du vil ønske å begrense kjøringen din tid på vinterdekk og endre dem så snart sesongen er over. Dekk prisene varierer mye, men du kan følge en strukturert prosess for å sammenligne priser for vinterdekk. Instruksjoner
en

Lag en liste over dekk leverandører for prissammenligning. Ta med minst én leverandør av hver type: rabatt detaljister, kjøpesentre og dekk spesialforretninger. Hvis du er medlem av en engros klubb, inkludere den i sammenligning liste også.
2

Skriv ned spesifikasjonene for bilens vinterdekk. Inkluderer størrelsen og hastigheten vurdering som angitt av bilens produsent.
3

Velg et bestemt dekk for din prissammenligningen. Kontakt en spesialitet dekk butikk fra listen din. Ring leverandøren og snakke med en selger eller besøke leverandørens nettsted. Velg et dekk som oppfyller bilens størrelse og hastigheter; begrense dine data til dekk har en bestemt garanti. Garanti informasjon er oppsummert i form av miles, som for eksempel 50.000 miles.
4

Skriv ned grunnleggende kjøpesummen for en enkelt dekk av den typen du har valgt. Skriv ned kostnadene for et sett med fire hvis du skal kjøpe fire. Skriv ned ekstra kostnader. Spør spesifikt om det er separate kostnader for montering, balansering, ventilspindlene eller dekk avhending. Hvis det er, spør hva kostnadene er per dekk og skrive det ned. Spør om leverandøren gir et dekk beskyttelse program utover den grunnleggende produsentens garanti. I så fall får kostnaden for programmet og skrive det ned.
5

Samle det samme settet av informasjon fra de øvrige leverandørene på listen din. Velg dekk fra hver leverandør med identiske spesifikasjoner til dekk som har prisene du samlet først. Hvis du varierer en spesifikasjon, som sammenligner prisen for en 50 000-mile dekk til en 30 000-mile dekk, vil prissammenligningen ikke være gyldig.
6

Når du har prisinformasjon fra alle leverandører på listen din, sammenligne kostnader for å bestemme hvilke dekk best dekker dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76072.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear