Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner Studs Fra Vinterdekk

Piggdekk vinterdekk er en livredder i vinterforhold for mange bilister. Som vinteren blekner, men kan piggene bli et problem. De er forbudt i de fleste stater etter at trusselen om betydelige kaldt vær har gått. Du må enten fjerne dekkene fra bilen eller fjerne studs fra dekkene. Hvis du velger å pakke ut studs, kontrollere mengden slitebanen igjen på dekkene. Det anbefales at hvis du har 7/32 eller mer mønsterdybde, vil fjerne studs være verdt innsatsen. Pass på å unngå å skade dekkene under fjerningen .. Du trenger
Tenger
Låsetenger
Jack
hjulmutternøkkel
Tub
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en hjulmutternøkkel å løsne mutrene av hjulet med piggdekk. Jekke opp hjørnet av bilen der piggdekk er montert. Fullfør skru og fjerne lug nuts. Løft dekk og hjul fra bilen. Hvis du har dekk-skifte utstyr, bruke den til å holde dekket sikkert. Ellers stabilisere dekk og hjul så mye som mulig mens man tar stenderne ut av vinterdekk. Gripe en stud med en tang eller låsing tang. Dra oppover på stud og vri. Den kronglete handlingen vil bryte bindingen mellom stud og dekket.
2

Trekk til stud er hentet fra dekket. Ikke pump opp og ned på stud. Dette kan skade dekk og føre til lekkasje. Hvis tappen viser seg å være vanskelig å fjerne, prøver å vri den mer til det er løst i hullet. Når det føles lettere å rotere, forsøke å trekke det igjen. Fortsett å gjøre dette til alle piggene er fjernet fra dekket.
3

Senk dekket i et kar med vann og sjekke lufttrykket for lekkasjer. Fokuser på de hullene som er igjen etter at piggene har blitt fjernet. Dersom det er lekkasjer, reparere dem før du skifter dekk tilbake på bilen. Hvis det ikke er noen lekkasjer, montere dekk og hjul på bilen. Du må kanskje ha dekkene balansert etter studs er fjernet for en jevnere kjøring. Gjenta hele prosessen for hver piggdekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76130.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear