Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte et dekk på Rim

Skifte et dekk på en felg er ikke altfor komplisert hvis du har riktig utstyr og kunnskap. Du trenger
Tire maskin
Valve kjerne remover
Wheel vekt hammer
Tire smøremiddel med tryllestaven
lirke bar
Vis flere instruksjoner
1

luften ut av dekkene på felgen. Fjern ethvert av vektene i felgen ved hjelp av et hjul vekt hammer. Hvis felgen har statiske (dvs. stick-on) vekter, lirke dem av med en flat skrutrekker.
2

Stand en nedpakket dekket opp mot dekk maskinen. På høyre side av maskinen er vulsten bryter. Place perle breaker bar på dekket der perle og felgen koble til. Ikke la perle breaker armen berøre felgen eller det kan skade den. Aktiver perle breaker bar. Ulike modell dekk maskiner tilbyr ulike alternativer for å aktivere sine bevegelige deler. De fleste har en pedal som når den trykkes komprimerer armen og klemmer sideveggen av dekket, bryte den fri fra felgen.
3

Place dekket på maskinens platespiller med toppen vendt oppover , og deretter aktivere låsing kjeve mekanisme for å holde felgen stødig. Sving justerbar verktøy arm over å klemme felgen på høyre side. Den justerbare verktøyet armen har en metall-eller plast duckhead som dekker en liten del av felgen. Juster armen for en tettsittende passform.
4

Trykk ned på sideveggen av dekket bak duckhead og sette inn en lirke bar på innsiden av dekket blæren. Lirke perle av dekk oppover og over duckhead. Aktiver dreieskiven å flytte urviseren mens perle over duckhead til toppen perle er fri fra felgen. Gjenta for den nederste perlen. Du kan kaste dekket.
5

Place dekket flatt på toppen av felgen over høyre side slik at du kan svinge den justerbare armen innover og låse den mot felgen. Verktøyet armen bør være i dekkets sentrum hull med den ønskede toppen av dekket som vender oppover.
6

Trekk dekket med urviseren for hånd for å manipulere den nedre vulsten over duckhead og inn på den øvre kant felgen. Aktiver dreieskiven klokken og maskinen vil trekke perle på dekket.
7

Trykk ned på den øvre sideveggen av dekket på den siden av duckhead slik perle er under kanten og duckhead er i front. Det bør fortsatt være over duckhead i ryggen. Aktiver varsomt dreieskiven klokken. Den øverste perle sitteplasser på felgen kan kreve at du presse sideveggen ned nær duckhead som dreieskiven flytter perle er ikke dratt. Nytt, vil den dreieskive og duckhead dra øvre perle på felgen.
8

Bruk vedlagte luftmunnstykket, blåse opp dekk til riktig pounds per kvadrattomme.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76065.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear