Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slepe Nut Seat Styles

hjulmuttere er festene som fester hjulene mot en bil. En bilens hjulmuttere er installert ved å tre muttere på studs, som ligner store boltene, og strekker seg fra en bil brems forsamlingen gjennom hullene i hvert hjul. Forskjellige stiler av slepe nøtter kan være nødvendig basert på den type bil og hjul setup. Setet stil av en lug mutter er bestemt av opptreden av hvor knasten mutteren berører hjulet og sikrer i seg selv. Acorn /Tapered Seat stil

Acorn, eller koniske, sete hjulmuttere er preget av en bunn område som smalner innover på en 60 til 90 graders vinkel. For acorn stil mutrene med sete riktig måte er det viktig at vinkelen på bunnen av knasten mutter fullstendig stemmer overens med vinkelen for hullet som er boret i hjulet. Acorn sete stil hjulmuttere kan bli funnet lager på noen amerikanske-og japansk-laget biler, og er også den stilen som mest ettermarkedet hjul krever for installasjon.
Mag Seat stil med vaskemaskin

Mag sete stil hjulmuttere er kjegle formet med en rett skaft nederst. I tillegg til at knasten mutteren selv, mest mag sete stil nøtter krever en skive for å feste et hjul på riktig måte til et kjøretøy. Skaftet av en mag sete lug mutter er normalt 1/4 tommer lang, og stilen er ofte brukt til å hjelpe med å sentrere et hjul på bilens hjul studs.
Ball /Round Seat stil

kulesetet stil hjulmuttere kan identifiseres ved en avrundet kant nederst på mutteren, i motsetning til den rette vinkelen taper av en eikenøtt sete stil. Avrundede sete stiler er ofte, men ikke utelukkende, funnet på Honda eller Acura kjøretøy hjul. Kulesetet stil hjulmuttere bør aldri brukes om hverandre med eikenøtt /taper stil eller mag slepe nøtter fordi de vil ikke plass ordentlig og kan forårsake utrygge kjøreforhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76146.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear