Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik gjenoppretter Car Wheels

Fra våte og gjørmete veier til grusveier og sot-svertet snø, felger bilens og dekker vanligvis ta mye av veien misbruk. Etter en stund, kan det hende at bildekk ser ut som de har vært gjennom en krigssone. Heldigvis kan de som kjedelig utseende felger gis et nytt liv. Med noen metall renhold elementer og et ark med sandpapir, kan du gi dine hjul den nødvendige restaurering de fortjener. Du trenger:
Bil jack
Tire jern
Container
Vaskemiddel
Brasso metall polish
Brillo Pad
200-grit våt /tørr tapet
500-grit våt /tørr tapet
Rag
Blunt lirke verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bildekk med bruk av en jekk og dekk jern. Plasser jekken under bilen, og presse opp bilen ca 3 inches ut av bakken. Bruk dekk jern for å ta ut slepe nøtter ved å vri dem mot klokken. Sikre nøttene i en beholder slik at du ikke mister dem.
2

Bruk såpevann, varmt vann for å rengjøre felgene. For embedded smuss og rust, bruke en skvett av Brasso på en Brillo Pad for å rense skitt fra felgene. Sørg for å holde bilen felger våt.
3

Sand felgene ved hjelp av en 200-grit våt /tørr sandpapir for å ta av noen rust eller skadet finish. Ikke bekymre deg hvis du skrapemerker hjulene litt med sandpapir. Bruk 500-grit våt /tørr sandpapir til sand området igjen. Dette vil gi den en mer ensartet finish.
4

Rengjør dekk. Med en klut fuktet i en vaskemiddel, tørk ned i dekket. Bruk en stump lirke verktøy for å fjerne eventuelle steiner eller rusk mellom rygger som utgjør hjulet. Ikke bruk skarpe instrumenter, du risikerer punktering av hjulet. Spyl dekket med vann for å fjerne eventuelle rester. Med bilen fremdeles ut av bakken, installere dekk til bilen. Installer slepe nøtter ved hjelp av dekk jern. Senk bilen til bakken.
5

Påfør et tynt lag med Brasso på felgene, og la det forbli over natten. Neste morgen, polsk felgene med aluminium polsk av ditt valg. Grundig polsk felgene med en fille. Bruk en ren klut til å tørke av samler rester fra felgene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76145.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear