Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvor å Fastsette Tire Valve Stem

Et dekk opprettholder lufttrykket ved å opprette et segl med felgen. Vulsten av dekket er et betydelig trykk på kanten av felgen, og skaper en del av tetningen. Den gummi basis av ventilspindelen skaper resten av tetningen. En skadet ventil stammen vil lekke luft akkurat som en spiker i slitebanen gjør. Den eneste måten å reparere en skadet ventil stammen er å fjerne og erstatte det. Prosessen tar omtrent 20 minutter å gjøre ordentlig. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Valve kjerne flytting verktøyet
lirke bar
Replacement ventil stammen
Vindu renere (sprayflaske)
Tenger
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

løsne hjulmuttere på påvirket dekket ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Heve dekket ved hjelp av en jekk under akselen, fjern deretter slepe nøtter. Still hjulmutrene til side.
2

Fjern ventilen kjerne med en ventil kjerne flytting verktøyet. La dekk å fullt ut luften.
3

Bryt forseglingen mellom perle og felgen ved hjelp av en lirke bar. Plasser brekkjern mellom perle og kanten på felgen. Påfør rikelig med press, med dekk ligger flatt på bakken inntil perlen har blitt løsnet, og du kan få tilgang til den indre del av felgen.
4

Klipp kantene av ventilen stammen inne i indre aspekt av felgen ved hjelp trådkuttere. Fjern ventilspindelen ved hjelp av en tang på utsiden aspekt av felgen. Ta godt tak i ventilstammen med tang og trekk det av felgen. Du ønsker kanskje å holde hånden under ventilen stammen inne i felgen så løse deler ikke faller i dekket ditt.
5

Spray den nye ventilen stammen med vindu renere, deretter sette stammen i hullet i felgen. Bruk tang til å trekke ventilen stammen gjennom hullet til stammen sitter ordentlig på plass. Ta tak i ventilstammen på gummi og ikke på gjengene for å unngå skade.
6

Fjern ventilen kjernen fra den nye ventilen stammen. Spray perle av dekk med vindu renere å smøre perle mens oppblåsing. Smøring vil gjøre perle tetning med felgen raskere.
7

Fyll dekket til fabrikkens spesifikasjoner. Kontroller at perlen sitter riktig ved å visuelt inspisere forbindelsen mellom perle og rim. Bytt ut ventilen kjernen og sjekke lufttrykket i dekkene. Fyll etter behov.
8

Installer dekket på bilen og erstatte hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene og senke bilen til bakken. Ytterligere stramme til mutrene fabrikken anbefalte dreiemoment når bilen står på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76109.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear