Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan fikse en lekker Tire på en perle av Rim

Dekk produsere lekkasjer hele tiden. Veien farer som spiker punktering slitebanen eller sideveggene i dekket, og skaper en merkbar lekkasje. Kaldt vær fører til en svak perle segl å begynne å lekke luft. En svak perle fører vanligvis dekk å tape 1-10 pounds av lufttrykket hver dag. Kjøring og kaldt vær øker denne prisen av luft tap. Reparere dekket krever å lokalisere kilden til lekkasjen og deretter bruke en perle tetningsmasse tilgjengelig til enhver auto deler forhandleren for å korrigere lekkasjen. Du trenger:
Bead segl
lirke bar
hjulmutternøkkel
Jack
Valve kjerne verktøy for fjerning
Luftpumpe
Spray vinduet renere
Crayon

Vis flere instruksjoner
en

heve bilen med en jekk og fjerne slepe nøtter ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Still hjulmutrene til side.
2

Blås dekk til 25 psi. Lå dekket på høykant og spray perle med vindu renere, slik at vinduet renere pytter opp rundt kanten av felgen. Overvåke vanndam og se etter luftbobler. Markere plasseringen av luftbobler med en stift på dekket med en pil som peker på hvor perle lekker.
3

Vend dekket over og gjenta trinn 2. Hev dekktrykket til 45 psi og gjenta trinn 2 for begge sider av dekket.
4

luften ut av dekkene ved å fjerne ventilen kjernen fra ventilen stammen ved hjelp av en ventil kjerne flytting verktøyet.

5

Bryt perle løs ved å plassere en lirke bar mellom perle og kanten av felgen. Påfør rikelig press mens dekket er flatt på bakken. Du trenger ikke å fjerne hele perle, akkurat nok til å få tilgang til perle i den delen av dekket som du merket. Expose omtrent seks inches av perle.
6

Påfør en generøs mengde perle segl direkte til perle, med den medfølgende børsten. Perle segl er en bonding lim som vil skape et stramt bånd med felgen når dekket er oppblåst.
7

Pump opp dekket til fabrikkens spesifikasjoner for kjøretøyet og installere ventil kjerne med flytting verktøyet. Test dekk som du gjorde i trinn 2 og 3, bortsett fra ved anbefalt trykk i stedet for 25 eller 45 psi. Installere dekk på bilen og erstatte hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene og senke bilen. Trekke til mutrene igjen med hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76108.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear