Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Ford Taurus

En ødelagt hjulet stud på Ford Taurus gir deg noen bekymring, men hvis de alle mislykkes mens du kjører, kan det hende at hjulene fly av. Når du finner en ødelagt, må du skifte hjulet stud så snart som mulig. Du trenger litt kunnskap om bremsene, eller i det minste en god hukommelse for å sette hjulet tilbake sammen. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud å erstatte hjulet stud på Taurus. Hvis du ikke er sikker på størrelsen, vent til du fjerner stud og ta den med deg.
2

Look i bagasjerommet for jack. Det er under reservedekket. De jacking verktøyene er der også. Blokker hjulene diagonal til jekken og jekke opp Taurus sedan. Taurus stasjonsvogn lagrer jack i venstre side bak trim panel med reservedeler, hvis dekket er en midlertidig. Det er i lasten lagringsområde i gulvet hvis Taurus stasjonsvogn har en full størrelse reservedeler.
3

Ta av hjulet. Bremsene foran er plate og bak bremser er enten plate eller trommelen. For skivebremser, ta av bøylen og henge med mekanikk wire eller legg den oppå noe, men ikke la det dingle fra bremsen linjen. Fjern rotoren. Hvis bremsene er trommelbremser bak i bilen, fjerne trommelen.
4

Se etter et område bak hub som lar tappen for å fjerne. Bruk dette området for å fjerne stud og sette en ny en tilbake i stedet. Føler rundt ryggen. Hvis du ikke finner en, må du fjerne navet og legg den i en skrustikke.
5

Hit stud med en klubbe og kjøre det ut på baksiden av navet. Sett inn en ny stud i den samme åpningen, og trykk så hardt du kan. Når du har nok tråder som viser å forstå en bolt, gå videre til neste trinn.
6

Place et hjul bolt på stud og skru den ned. Bruk en muttertrekker til å gjøre det gå raskere. Som det trekker stud gjennom navet, må du fortsette å legge flere bolter før stud hodet setene flatt mot baksiden av navet.
7

Fjern boltene og sette varene tilbake på i motsatt rekkefølge som du tok av å erstatte stud i Tyren. Sett hjulet tilbake på bilen og skru ned til hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76041.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear