Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik reparerer en Cracked Ventilspindel

Tire ventil stammer holde luften inne av dekk og bør byttes ut når dekkene er skiftet ut. Sprukne ventilspindlene må repareres , så snart som mulig . Lekk dekk kan koste kjøretøyets eier en betydelig sum penger , ved å forårsake raskere slitebanen slitasje fra økt dekk flexing . Feil dekktrykk kan også redusere drivstofforbruket . Ventilstammen er den minst kostbare del av dekket montering, men det er verdifullt å dekkytelse . Du trenger
Tire ventil stammen monteringssett
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe et dekk ventilen stammen monteringssett fra en auto deler butikken . Fjern dekket fra bilen . Luften ut av dekkene , men ikke fjern dekket fra hjulet .
2

Trykk og hold nede , den gamle ventilen stammen til siden. Sett tappen verktøyet gjennom gapet og under ventilen. Vri kroken en kvart omdreining , og løft ventilen opp og ut av dekket .
3

Smør den nye ventilen stammen, og skru den på t - stammen. Hold i stikkrøret i åpningen av ventilstammen hullet. Skyv t - stammen, som holder ventilen inn i innsetting tube, med ett , rask slag i ventilen stammen hullet.
4

Trekk tilbake på det innsatte ventil med t - stammen for å fjerne den i sted . Rotere verktøyet av den nylig installerte ventilen stammen for å fjerne det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76117.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear