Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Wheel Repair Verktøy

Reparere et hjul krever en stødig hånd og presisjon, enten hjulet blir reparert er på en lastebil, motorsykkel eller bil. Reparere et hjul krever bruker de riktige verktøyene for jobben. Uten dem, kan det føre til frustrasjon, flere reparasjoner og kostnader. Wheel Grinder

Wheels trenger ikke å bli kastet ut når de blir erstattet. Ved hjelp av et hjul jeksel å forsiktig buff bort rust bygget opp på aluminium hjul kan berge hjulet og hindre ekstra kostnader. Hjul kverner kan brukes for biler, motorsykler, firehjulinger og sykler og finnes på automotive forsyne butikkene.
Jack og Stand

De fleste standard kontaktene er tilstrekkelig til å løfte biler så tung som en firehjulstrekk lastebil. De fleste knekt krever bruk av bukker, som gir støtte og holder kontakten på plass. Jacks og jack stands selges på bil forsyne butikker. Bør leses før du forsøker å bruke en jack eller jack stå å forebygge skader.
Standard skrutrekker

En av de vanligste verktøyene som trengs når du fjerner og erstatte et hjul er en standard Phillips skrutrekker. Phillips skrutrekkere kan lirke dekket fra rattet for å få tilgang til rattet eller hjulet baring.
Tilbehør

Disse elementene er ikke nødvendig å reparere eller erstatte et hjul , men de kan gjøre å gjøre jobben enklere. Mekanikere hansker er laget for å beskytte hendene mot skrubbsår. I tillegg kan handle filler rydde opp fett som kan dekke verktøy eller hjulet fjernes og repareres. Butikk filler og mekanikk hansker kan finnes på de fleste automotive forsyne butikkene og ofte selges i bulk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76143.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear