Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner en Front Motorcycle Tire

Fjerne forhjulet fra en motorsykkel kan virke som en vanskelig oppgave, men det trenger ikke å være. Faktisk kan det gjøres nesten hvor som helst ved hjelp av bare noen få grunnleggende verktøy. Mens denne artikkelen vil gjelde for de fleste motorsykler, kan din være annerledes. Hvis du er usikker på hvordan sykkelen er satt opp, sjekk manualen eller søke hjelp fra en profesjonell, så dette er en jobb du ikke ønsker å rote opp. Du trenger
Metric unbrakonøkkel satt eller sett med metriske skiftenøkler
SAE umbraconøkkel satt eller sett av SAE fastnøkkel
Tenger
Motorsykkel stå
Vis flere instruksjoner

en

Support motorsykkel på midten stativ eller på en motorsykkel stativ som holder sykkelen oppreist. IKKE bruk siden stå. Forhjulet skal være utenfor bakken.
2

Fjern speedometer kabelen. Mange sykler med skivebremser har speedometer-stasjonen på utsiden av navet. Eldre sykler med trommelbremser vanligvis har speedometer-stasjonen på innsiden av navet. Sjekk brukerhåndboken for detaljer.
3

Fjern endestykkene fra akselen. Noen sykler vil ikke ha endestykker, bare en mutter og muligens en splinten. Hvis det er tilfelle, kan du hoppe til neste trinn.
4

Kontroller at forsiden brems montering trenger ikke å løsnes eller fjernes. På de fleste sykler med skivebremser, platen eller platene bare skli ut av forsamlingen.
5

Bruk tang til å rydde og fjerne splinten, hvis sykkelen din har en, gjennom akselen før eller gjennom mutteren. Fjern mutteren fra slutten av aksel og, samtidig som den støtter hjulet slik at den ikke blir skadet av å falle ut, fjern aksel, tar seg ikke å skade brems montering. Noen akslene er holdt i av en Allen skrue eller "klype" bolt, noen har flere bolter. Se i instruksjonsboken eller en motorsykkel reparasjon manuell spesifikk for sykkelen din for instruksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76049.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear