Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Problemer med Nitto Tires

Dekk problemer rapportert av Nitto Dekk og National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) dreie seg om potensielle cracking problemer. Nitto Tires har utstedt forbruker veiledninger og tekniske bulletiner på ulike situasjoner der dekk kan knekke, for eksempel visse dekkenes sprekker i minusgrader temperaturer. I 2010, minnes to Nitto dekk resulterte fra potensielle cracking problemer. En husker var et resultat av dekkenes manglende etterlevelse av en føderal sikkerhetsstandard som kan føre til at dekket til å sprekke, og den andre et resultat av en produksjonsfeil som kan føre til potensielt farlige sprekker i sideveggen av dekket. Nitto Dune Grappler Desert Terrain dekk Recall

I april 2010 tilbakekalt Nitto og NHTSA 1140 Dune Grappler Desert Terreng S116 dekk, størrelse 265/50R20 111T, for unnlatelse av å overholde utholdenhet test kravene til føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder for "nye pneumatiske radialdekk for lette kjøretøy." Unnlatelse av å overholde denne standarden kan føre til dekk for å danne sprekker i øvre sidevegg. En plutselig tap av luft fra denne type crack kan føre til krasj. Nitto begynte varsle forbrukere av denne tilbakekallingen 19. april 2010, som dekk berørt av tilbakekallingen kan bli erstattet uten omkostninger.
Nitto Terra Grappler All Terrain dekk Recall

I februar 2010 ble det bestemt Nitto Terra Grappler All Terrain dekk, størrelse 305/50R20 120S, husket for en produksjon feil som forlot en rynke i dekkene 'øvre sidevegg. Dette produksjonsfeil kan føre til en sprekk i sideveggen, noe som kan resultere i en potensielt dødelig krasj hvis venstre usett. Ifølge NHTSA, begynte Nitto varsle forbrukere av tilbakekallingen 23. februar 2010, med instruksjoner om hvordan du får de potensielt berørte dekkene erstattet uten kostnader.
Cold Weather Consumer Advisory for NT555R, NT555RII og NT01 Dekk

I februar 2010 utstedte Nitto Tires en forbruker rådgivende om riktig kaldt vær håndtering av alle NT555R, NT555RII og NT01 dekk. Hvis disse dekkene utsettes for temperaturer under 15 grader Fahrenehit, vil de miste gummiblanding fleksibilitet. Dette kan føre til sprekkdannelse, noe som kan resultere i en potensielt farlig uhell. For å minimere skadene, råder Nitto Tires at forbrukerne ikke kjøre biler med disse dekkene i forhold under 15 grader Fahrenheit og sjekk dekkene for tegn til sprekker. Før du monterer eller demontering, råder Nitto å lagre disse dekkene i minimum 24 timer i en temperatur-kontrollert miljø av 68 grader Fahrenheit, og å fjerne disse dekkene fra bilen og Hev til halvparten av vanlig lufttrykk under lengre perioder uten bruk eller lagring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76134.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear