Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan forstå bildekk størrelsestabellene

Finne riktig dekkdimensjon er som å lære et helt nytt språk. Med bokstaver, tall, slash brev, antall og kanskje en annen bokstavkombinasjon, bil dekk selgere bestemme hvilket dekk som er best passer ditt kjøretøy. Selv om det kan høres ut som en slags kryptisk morse, er det ikke. Her er hvordan å forstå bil dekk størrelsestabell. Instruksjoner
en

gjenkjenne den første bokstaven står for kjøretøy type for som dekket skal installeres. For eksempel betyr P Passasjeren, T betyr Temporary Spare, betyr LT Lett lastebil, står ST for Spesielle Trailer og brevet. Den delen av dekket størrelse diagrammet er ikke så vanskelig å tyde.
2

Dechiffrere dekket bredden nummer. Sifrene som følger bokstavene representerer bredden eller tverrsnittet måling i millimeter. Derfor en dekkdimensjon kode P225 betyr at dekket er for en passasjer kjøretøy og dekk tverrsnitt bredde er 225 millimeter målt fra den ene sideveggen til den andre.
3

Forstå begrepet størrelsesforhold. Størrelsesforholdet følger skråstreken etter bredden på dekk størrelse diagrammet. For eksempel en dekkdimensjon på P225/60, er tallet 60 dekkets størrelsesforhold. Sideforholdet representerer prosentandelen av bredde og høyde. Derfor høyden av dette dekket er 60% av bredden.
4

Bli kjent med dekkets konstruksjon. Brevet følger størrelsesforholdet indikerer bilen dekkets indre konstruksjonen. For eksempel betyr R radial, som er mest brukt type dekk.
5

Forstå felgstørrelse. Det neste tall følger dekkets konstruksjon representerer felgen størrelse. Derfor en dekkdimensjon av P255/60 R15 passer et dekk felg størrelse på 15 inches. Nå som du har tydet bilen dekkdimensjon lingo, gå ut og erstatte advare dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76053.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear