Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Manuell Tire Changer Instruksjoner

Du kan bruke en manuell dekk veksler for å fjerne dekk og erstatte dem på hjul. Maskinen er utstyrt med to pedaler. Den venstre pedal funksjon er å åpne og lukke rim klemmer. Den høyre pedal styrer rotasjonen av bordplaten. Et dekk veksler kan du spare penger ved å eliminere behovet for å ta dine dekk til en butikk. Med følgende grunnleggende trinn, kan du lære hvordan du skal betjene en manuell dekk veksler. Du trenger
skrutrekker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Place dekk veksler på et flatt underlag og sikres med bolter. Ta ventilen fra hvert dekk med en skrutrekker.
2

Fjern dekket fra felgen med spennanordning på den manuelle dekk veksler. Justere plasseringen av kleminnretningen på riktig måte. For eksempel, felger for med flate, avrundede eller malt rim lepper, justere enheten til 110 grader.
3

Trykk fast ned på dekket mens du bruker perle spaken verktøyet på den manuelle dekk veksler for å løsne den fra felgen. Gjenta dette på den andre siden av dekket. Roter dekkene med klokken og helt løfte den opp fra felgen.
4

Smør den indre og ytre kanten på det nye dekket med den medfølgende smøremiddel. Sett det nye dekket på felgen og bruke "Mount /demontere" hodet på den manuelle dekk veksler for å sikre felgen på plass. Bruk skrutrekkeren til å erstatte luftventilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76152.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear