Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

The Best Lim til å bruke på en Hubcap senter

Hubcap sentre har ofte merkenavnet av bil produsenten på dem eller har noe annet enn skjemmende slepe nøtter som holder hjulet på plass. Bil puristene, eller bare folk som virkelig bryr seg om utseende på sine biler og deres hjul, vil ofte prøve å dekke sentrum av disse hjulkapslene med caps av metall. Dette kan gjøres effektivt med lim som vil feste plast eller metall til midten av hjulkapsel. To-komponent epoxy

To-komponent epoxy er en type lim som obligasjoner metall mot metall og plast til metall utrolig godt. Imidlertid må dette limet har det deler blandet riktig for at det skal fungere ordentlig. Hvis det ikke er blandet riktig, vil limet tørker ikke på riktig måte, vil en utilstrekkelig bindingen dannes og midtpunktet du har limt nede vil bryte av. Det finnes et par av forskjellige typer av to-epoksy. Fem minutters epoksy er for raske bånd av metall til metall eller plast til metall. Men hvis du legger noe til bilen din, ta litt tid med det og gå med epoxy som tar lengre tid å binde, som det vil ha mer styrke over tid.
Cold Weld Compound

Cold Weld Compound leveres med to forskjellige komponenter som består av en epoxy og herder. Disse må blandes skikkelig til å jobbe når han kom noe til sentrum av en bils hjulkapsel. Når den er blandet og påført det forblir bøyelig i opptil 30 minutter. Da bør det være i fred i minst 4-6 timer, så det stivner på midten av hjulet. Dersom det kan stå i ro i lengre tid, bør den være så full herding av denne kalde sveisen vanligvis ikke virke i nesten 24 timer. JB Weld er en pålitelig merkevare av Cold Weld Compound.
Krazy Glue

Krazy lim er en merkevare av utrolig sterkt lim som kan holde to stykker av metall sammen, i likhet med et lokk på midten av en hjulkapsel. Imidlertid forberede overflaten for denne Krazy lim er den viktigste. Alle metalliske overflater skal rengjøres og slipes ned slik at det ikke er noen rest som kan interferere med bindingen som vil bli gjort mellom midten av hjulkapsel, limet og dekselet du fester. Krazy Glue Avansert formel er en enda sterkere type dette limet, og kan bare fjernes med aceton.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76133.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear