Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan å opprettholde bildekk

Hvis du vil at dekkene til å vare så lenge de kan, er det viktig å opprettholde dem riktig. Riktig dekk vedlikehold vil sikre at dekkene slites riktig og vare så lenge som de skal. I tillegg bør du vedlikeholde dekkene slik at de utfører så trygt som mulig og bilen kan håndtere veien godt. Du trenger
Tire manometer
Air kompressor
Penny
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket med et dekk trykkmåler minst hver måned eller oftere når det er kaldt ute. I gjennomsnitt, dekkene mister rundt 1 psi (pund per kvadrattomme) hver måned og 1 psi hver gang temperaturen synker 10 grader F. Det er viktig å opprettholde riktig dekktrykk.
2

Fyll opp underinflated dekk til deres anbefalte psi rating. Du kan vanligvis finne den anbefalte psi for dekkene på bilen din bilen informasjonsark festet til panelet på førersiden dør eller på dekkene selv. Du kan bruke den offentlige luftkompressor til enhver bensinstasjon for en symbolsk sum.
3

Roter dekkene hver 5000 til 8000 miles. Roterende dekk sørger for at de slites jevnt og forlenger levetiden på dekkene. Når du ikke rotere dekkene, risikerer du å ha ett dekk som slites mer betydelig enn de andre og som må skiftes ut raskere.
4

Inspiser slitebanen på dekk for slitasje regelmessig. Hvis du blir kjent med hva slitebanen ser ut, vil det være mye lettere for deg å identifisere når slitebanen er slitt ned. Når du kan se mønsterblokkene barer som går på tvers av dekkene, er det på tide å ha dekkene skiftes.
5

Sjekk dybden av slitebanen med en krone. Hold kroppen av Lincoln på krone og sette hodet inn i slitebanen groove. Hvis hodet er skjult av en del av sporet, er slitebanen innenfor akseptable juridiske grenser.
6

Lytt til din bil for uregelmessige lyder, særlig ved hastigheter over 50 mph. Hvis bilen din er å lage lyder når du er i bevegelse, kan det være et tegn på ujevn slitasje eller andre problemer med dekkene. Har en profesjonell sjekk dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76005.html

Previous:
Next: No

Dekkslitasje Tear