Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hva er Tire Life of dekk som er på Meget lav kjørelengde biler?

Selv når biler er sjelden drevet , får sine dekk slitt ned på grunn av UV-stråler, ozon , luftfuktighet og tid. Eksperter uenige om hvor lenge det er trygt å holde dekkene på en bil med lav kjørelengde - seks til ti år er den mest anbefalte tiden lengde. Hvordan Dekk svekkes

Selv om en bil er aldri kjørt , dets dekk fortsetter å svekkes . Selv om de kan synes å være i god stand, på utsiden , bryter gummi inne ned sakte over tid . Under varme staver eller ved kjøring i høy forekomst av hastighet , kan en utblåsning skjer med eldre dekk .
Når Dekk må skiftes

Uansett hvor lite de har vært drevet, dekk må byttes ut hvis de viser noen tegn til tørking eller sprukket . De bør også byttes ut dersom slitebanen viser for mye slitasje. Sett en opp-ned krone i et dekk groove . Hvis Lincoln hode er i flukt med trå, bør dekket skiftes ut.
Hvordan vite Age of et dekk

9. mai 2008, ABC nyheter show " 20/20 ", gjorde en spesiell på gamle dekk som kjennetegnet dekk eksperter . Disse ekspertene anbefales at alle dekk, brukte eller ikke, erstattes innen seks år etter den tiden de er laget . For å bestemme alderen på dekkene dine , sjekk ut koden på sideveggen av dekket. De fire siste sifrene er uke og år at dekket ble gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76193.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear