Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Den gjennomsnittlige kostnaden for Tire Alignment

Prisen for dekk innretting, vanligvis referert til som hjulet justering , varierer sterkt avhengig av hvor du bor og hva slags justering du ønsker. Alignment er viktig for håndtering av kjøretøyet, samt for levetiden på dekkene . Typer

Du kan få to -wheel alignment, som er den vanligste typen gjort, og vanligvis som refererer til fronten av bilen . En fire - hjulet justering er også tilgjengelig, og koster mer, men setter bilen i total justering. Justering for firehjulsdrevne biler er litt annerledes og vanligvis koster mer.
Priser

Prisene varierer mye , avhengig av hvor du befinner deg . To- hjulet justering koster vanligvis mellom $ 30 og $ 60 per desember 2010, og fire- hjulet justering er vanligvis mellom $ 50 og $ 100 . Mange verksteder prøver å unngå reklame spesifikke priser.

Fordelene

Den viktigste fordelen for å holde bilen på linje forlenger levetiden på dekkene . En dårlig opprettet bilen kunne føre til en side av dekket til å slites ut raskt , slik at dekket ubrukelig . Kjøring er også lettere i en riktig justert bil. En dårlig opprettet bil kan forårsake ulykker ved å gjøre styringen vanskeligere og mindre nøyaktige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76176.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear