Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Problemer med Kumho Ecsta

Kumho er et populært dekkprodusent. Blant sine linjer av dekkene er Ecsta, som er en høy ytelse street dekk. Den Ecsta linjen har vært i produksjon siden 1999 og har vært vellykket på å bedre Kumho salg aksje. Men mens Kumho Ecsta dekk har vært populært med gjennomsnittlig bilistene, de har aldri vært populær blant hard-core kjøring entusiaster. Den Ecsta linje av dekk, som inkluderer mange individuelle modeller, har flere problemer som må tas i betraktning når du kjøper dekk til bilen din. Håndtering på vått underlag

Ecsta dekk kan ha en tendens til hydroplane når du tar svinger i alvorlige nedbør, og noen ganger også i moderate nedbørsmengder. "Endret" magasinet anbefaler ikke å kjøre en bil utstyrt med disse dekkene på høye hastigheter i stående vann. "European Car" sier at mens dekket kunne håndtere fart bygge opp i en rett linje, det gjorde ikke håndtere godt når du slår.
Støy

"European Car "magazine rapporterer at Kumho Ecsta MX gjort mye støy på flat fortau på grunn av utformingen av slitebanen sin. Men fant "Modified" akkurat det motsatte i sin gjennomgang av Ecsta XS, så husk at en svakhet i en modell trenger ikke gjelde alle Ecsta dekk. Car Review også hadde samme reaksjon.
Bane Longevity

Car Review viser en tendens til at slitebanen vegger for å knekke relativt raskt etter kjøpet. Men "Endret" og European Car både stat som, selv om de bare test-kjørte biler utstyrt med disse dekkene for en kort tid, følte de byggingen av Ecsta XS og Ecsta MX skulle vise seg å være holdbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76082.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear