Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Dekket regummiering Verktøy

Regummiering dekk er en alvorlig jobb som må gjøres i henhold til industristandarder. En bil eller lastebil med dårlige dekk kan hydroplane, kaste bilen ut av balanse og få unødvendig dårlig gass kjørelengde, blant andre risikoer og farer. Regummiering dekkene regelmessig, ikke bare kutter kostnadene ved å kjøpe splitter nye dekk, vil det bidra til å eliminere avfall og holde deg og de som er på veien med deg, safe. Bufring

buffere brukes til å fjerne gamle slitebanen. Maskinen drives ved en høy hastighet, som tar av gammelt materiale i en nøyaktig beregning av diameteren og radius. Prosessen med å ta av gammel gummi og retur dekket til optimal diameter kalles truing. Rasping verktøy inkluderer rasp kniver og kniver. Store versjoner av disse bladene kan være knyttet til rasping maskiner mot der hjulet er rotert ved høye hastigheter.
Application

Etter truing prosessen, et lag med pute tyggis er pakket rundt Trued dekk. Pre-herdet slitebanen er viklet rundt putens gummi, som virker som et lim mellom overflaten av den Trued dekket og pre-herdet slitebanen. Verktøyet som gir deg tid, varme og trykk for å oppnå dette er base konstruktør, en stor maskin som holder hjulet og utfører liming automatisk.
Endelig

Etter en siste inspeksjon for å sørge for at dekkene møte industristandarder, er hjulene trimmet for overflødig gummi og malt. Å trimme gummi, kan en gummi compounding maskin skal brukes, eller kniver og kniver. Å male dekket, må gummi dekk maling brukes, sammen med dekk maleri børster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76083.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear