Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner du en Tire Fra Rim Uten en Tire Changer

I dagens verden, er mange dekk montert på felger på en profesjonell butikken fordi det er tryggere enn å gjøre det selv. Men når det gjelder tid til å fjerne dekket fra felgen, kan du gjøre det selv uten for mange problemer. Dette kan komme godt med hvis du har noen gamle dekk du ønsker å resirkulere som fortsatt festet til felgene, eller hvis du bare ønsker å spare penger. Du trenger
Tire ventil kjerne verktøy
36-tommers brekkjern
Spray silikon smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Place dekket på en flat overflate. Fjern ventilspindelen hetten for hånd. Sett dekkventilen kjerne-verktøyet inn i sentrum av ventilstammen og dreier den mot å fjerne kjernen fra ventilstammen. At luften å flykte fra dekket helt før du fortsetter.
2

Sett hodet på brekkjern inn i kanten av felgen der dekket møter felgen og lirke kanten av dekket opp og over kanten av felgen.
3

Spray utsiden av felgen med silikon smøremiddel. Arbeid kanten av dekket rundt kanten med brekkjern til en kant av dekket er helt utenfor felgen.
4

Gjenta trinn 2 for de gjenværende perle av dekk, jobber leppe gjennom resten av dekket og over kanten. Fortsett til dekket er avslått av felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76162.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear