Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

LT Vs . P Tire Rating

En dekkets sidevegg kan fortelle deg mye mer informasjon om dens konstruksjon enn du kanskje tror. Tallene funnet nær felgen kanten fortelle deg dekkets diameter , seksjon bredde og sidevegg størrelsesforhold. Bokstavene , men trenger litt dekoding som bokstavene er ikke så eksplisitt i sin mening , men med litt kunnskap kan du forstå de forskjellige mellom et dekk med en "P " og en " LT " i forkant sin dimensjonering informasjon. "P " Tire Rating

Et dekk med en sidevegg som inneholder en "P " er en personbil dekk . Personbil dekk er beregnet for tradisjonelle bil - baserte plattformer som bærer lette belastninger som passasjerer og bagasje. Personbildekk kan bli funnet på tradisjonelle biler av sedan , coupe og stasjonsvogn variasjon og kan også brukes på minivans , bil - baserte SUVer, crossover kjøretøy og kvart til en halv -tonns kapasitet henting lastebiler .

" LT " Tire Rating

" LT " funnet på noen dekkets sidevegger står for passasjer lastebil. Lett lastebil dekk er bygget med en tykkere sidevegg og tråkker som kan støtte tyngre last uten å stresse den strukturelle integriteten av dekket. Lett lastebil dekk brukes på middels til tunge lastebiler med en halv til ett tonn nyttelast og på varebiler som har tyngre last enn den tradisjonelle minivan .

< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76234.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear