Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner du Valve Fra slangeløse dekk

slangeløse dekk bruker en ventil festet til hjulet for å kontrollere lufttrykket. Ventilen gir et innløp til å legge luft og et utløp for å avlaste lufttrykket i dekket. Ventilspindlene er satt inn i et hull i hjulfelgen beregnet for stammen. Vanligvis er gjenget hull og stammen skruene inn i hullet. Stammen kan også bli beholdt med en gjenget mutter, avhengig av ventil-modellen. Hvis det ikke er gjenget mutter, er det trykket i dekket som holder ventilen på plass. Det vil være en gummi-pakning mellom ventilen og hjulet for å forsegle forbindelsen. Du trenger
Valve stem verktøyet
Flytende oppvaskmiddel
Hammer
Wrench
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

luften ut dekk. Dekket må tømmes før du fortsetter med ventil fjerning av sikkerhetsmessige årsaker og fordi lufttrykket vil hindre ventilen fjerning.
2

Separat dekket fra felgen. Dekket trenger ikke å bli fjernet, men den må flyttes over nok til å få tilgang til innsiden av ventilen.
3

Bruk en fastnøkkel til å skru løs mutteren som holder, hvis det er en på ventilen. Mange ventiler ikke har en låsemutter, men noen gjør det.
4

Skyv ventilen innover i dekket området på felgen, hvis det ikke er et gjenget hull. Hvis ventilen ikke presse i lett, bruke et smøremiddel som oppvaskmiddel for å løsne den forbindelse. Ikke bruk en olje-basert glidemiddel fordi rester kan bryte ned gummimaljen brukes til å forsegle tilkoblingen. Hvis ventilen ikke blir brukt om igjen, kan en mild tapping på ventilens dyse med en hammer løsne ventilen. Ikke slå noen hardere enn forsiktig fordi du kan forårsake skade på felgen.
5

Skru av ventilen, hvis den er montert i en gjenget ventil hullet. Hvis ventilen ikke blir gjenbrukt, bruk en tang til å skru ventilen. Ellers bruker en ventil stammen verktøy for å koble til ventilen og skru det fra ventilen hullet. Lukke ventilen innover i dekket område på felgen når ventilen er helt skrudd løs.
6

Ta ventilen når den har blitt presset inn i dekket område av hjulet. Hvis du skifter ut ventil, sjekk om det er et lavtrykk eller høytrykk ventil og bruke samme type erstatning ventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76123.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear