Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Acura Integra

Hvis du stopper for å skifte dekk og finner ut at hjulmutterne er ikke tett, trenger du nye pigger. Det er ikke så vanskelig å erstatte hjulet stud på Acura Integra. Du trenger litt kunnskap om bremsene å demontere hjulet og litt arbeidskraft til å fjerne for å gjøre jobben. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud å erstatte stud i Acura Integra. Du trenger riktig størrelse, hvis du ikke vet det, vent til du fjerner stud og ta det med til auto deler butikken med deg.
2

Finn jack og verktøy. Verktøyene er i reservehjul godt under gulvmatten og jack rumper opp mellom slutten av bagasjerommet og dekket. Du må slå jack braketten mot klokken for å fjerne det. Sett blokker på hjulet diagonal til det punktet at du plasserer jekken. |
3

Jekk opp bilen og ta av hjulet. Du da trenger å fjerne calipers og plater for skivebremser. Hvis baksiden er en trommel brems, bare fjerne bremsetrommelen. Se om du kan fjerne stud uten å fjerne hub. Du må kanskje ta av navet og legg den i en skrustikke. Hvis du gjør det, hopp til trinn fem.
4

Se etter et kutt ut åpning bak hub Line stud opp med åpningen slik at du har plass til å både fjerne og erstatte stud

5

Hit stud med en hammer for å kjøre den tilbake gjennom navet hole. Sett på stud med den nye. Sett bolten så langt du kan inn i hullet.
6

Stram ned stud ved å plassere to hjulbolter på forsiden og stramme dem. Dette trekker tappen gjennom hullet som du strammer den. Seat det. Du sjekke dette i ryggen. Når hodet av stud er i flukt med baksiden av navet, har du sittende stud.
7

Sett hjulet tilbake på i den rekkefølgen du fjernet den for å erstatte stud på Acura Integra. Trekk til hjulmutterne ned

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76028.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear