Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan velge en Tire Pressure Gauge

Et dekk manometer er et nyttig automotive verktøy som alle bør ha. Den måler hvor mye press utøves av luften inne i et dekk. Alle dekk har en anbefalt dekktrykk som bør opprettholdes. Opprettholde riktig dekktrykk maksimerer levetiden på dekkene og bidrar til å hindre farlige utblåsninger. Det er mange forskjellige dekktrykk målere på markedet du kan velge fra. Instruksjoner
en

bestemme hvor mye du ønsker å bruke på dekk manometer. Disse verktøyene kan finnes for bare noen få dollar eller mer enn $ 50. De dyrere er vanligvis mer nøyaktig og kan være lettere å lese.
2

Plukk opp en blyant-type dekk manometer for det rimeligste alternativet. Disse er enkle å bruke målere har en pinne kjerne som spretter ut når festet til dekk ventil. Pinnen Kjernen er skrevet ut som en linjal og gir en pounds per kvadrattomme (psi) måling.
3

Velg et dial-type dekk måle for å få det mest nøyaktige resultatet. Når det er viktig å ha en nøyaktig dekktrykk måling, slike målere er mer pålitelig og presis.
4

Velg en digital dekk trykkmåler for den enkleste å lese modell. De er ikke alltid så nøyaktig som analoge dekk trykkmålere, men du trenger ikke å telle hasher for å få en lesning. Ulempen er at de krever batterier for å fungere.
5

Se etter et mål som gjør det mulig å lese trykket når du justerer den. Disse målerne kan være koblet til luftkompressoren ventilen og dekkventilen på samme tid, noe som sparer tid. Mange automotive fagfolk velger disse målerne.
6

Velg en balansegang dekk trykkmåler til å fylle to dekk på en gang. Disse målerne kan du sikre at enten ditt to fremre dekk eller dine to tilbake dekk har nøyaktig samme dekktrykk. Like oppblåst dekk gir en jevn tur på veien.
7

Velg en multifunksjonell enhet for å få mer igjen for pengene. Noen dekk trykkmålere har lommelykter innlemmet i dem for å hjelpe deg å finne veien hvis du trenger å sjekke dekkene på kvelden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76010.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear